TBI Credit - Badabum.ro

In perioada 01 noiembrie - 31 decembrie 2018, comenzile intre 300 lei, pana la maxim 20.000 lei achizitionate prin intermediului liniei de credit TBI Credit cu card de credit atasat, beneficiaza de dobanda lunara de 1% (12% pe an).

Exemplu reprezentativ:

Pentru o tranzactie in rate fixe, egale, din linia de credit cu cardul de credit Mastercard Standard oferit de TBI Credit IFN SA, efectuata in baza unui ordin de debitare ȋn valoare de 5000 lei, rambursata in 60 de rate lunare, cu o dobanda 12%, comision de analiza de 95 lei, valoarea ratei lunare de 113,34 lei, valoarea totala platibila de 6.800 lei, DAE 13,61%, durata contractului de credit fiind de 5 ani. Comision lunar de adminstrare card: 5 lei/luna . Prezenta oferta se aplica in cazul in care nu se efectueaza nicio alta tranzactie pana la rambursarea integrala a creditului, iar fiecare rata lunara este achitata integral de catre client/detinatorul cardului.

Detaliile complete sunt disponibile in Regulament.

Finantare 100% online, aprobare in 15 minute, rate 6 - 60 luni si 30 zile perioada de gratie!
Nevoie sau dorinta? Important e ca acum iti permiti! Ai pana la 60 de rate lunare, fara card de cumparaturi si fara sa te deplasezi la banca, printr-un un flux 100% digital! Alege produsele dorite si adauga-le in cosul de cumparaturi. Selecteaza numarul de rate dorit prin TBI Credit, completeaza datele solicitate si finalizezi comanda. In cel mai scurt timp produsele mult dorite sunt pregatite sa plece spre tine!

10 minute

timp de raspuns

24/7

disponibil

Online

semnezi electronic

Bucura-te de produsul mult dorit,
totul e mai simplu cu un credit instant!

Alegi solutia 100% online oferita de TBI Credit.
Doar 10 minute din timpul tau, cartea de identitate la indemana
si produsele sunt aproape la usa ta. Fara drum la magazin sau la banca!

Personalizeaza-ti creditul

Completezi valoarea, selectezi numarul de rate
si afli suma de plata lunara:

Rata lunara

0.00lei

DAE

0.00%

Dobanda

0.00%

Valoare totala platibila

0.00lei

Valoarea ratei afisata este orientativa si nu are valoare contractuala.

Esti gata? Vei urma cativa pasi foarte simpli:

1

 

 

Alegi produsele dorite si le adaugi in cos. Selectezi TBI Credit ca metoda de plata si alegi planul de rate care ti se potriveste.
2

 

 

Completezi datele tale personale.

3

 

 

Te identifici: intri in apel video cu un reprezentant TBI Credit; prezinti cartea de identitate si astepti verificarea eligibilitatii.

Serviciu disponibil 24h/7.
Ai nevoie de un dispozitiv cu camera
video si microfon.

Vezi aici procesul de identificare:

4

 

Semnezi online contractul electronic, cu un cod de 6 cifre transmis prin SMS.

Produsele pleaca la tine in cel mai scurt timp!

 

Pentru o tranzactie in rate fixe, egale, din linia de credit cu cardul de credit Mastercard Standard oferit de TBI Credit IFN SA, efectuata in baza unui ordin de debitare in valoare de 5,000 lei, rambursata in 60 de rate lunare, cu o dobânda de 18%, comision de analiza de 170 lei, valoarea ratei lunare de 131.28 lei, valoarea totala platibila de 7,877.04 lei, DAE 21.43 %, durata contractului de credit fiind de 5 ani. Comision lunar de administrare card: 5 lei/luna. Prezenta oferta se aplica in cazul in care nu se efectueaza nicio alta tranzactie pâna la rambursarea integrala a creditului, iar fiecare rata lunara este achitata integral de catre client/detinatorul cardului.

Mai jos gasesti un exemplu reprezentativ de calcul. Poti alege valoarea ratei si numarul de rate in pasul 1, asa incat vei sti exact cat platesti:
Pentru o tranzactie in rate fixe, egale, din linia de credit cu cardul de credit Mastercard Standard oferit de TBI Credit IFN SA, efectuata in baza unui ordin de debitare ȋn valoare de 5.000 lei, rambursata in 60 de rate lunare, cu o dobanda 34.8%, comision de analiza de 170 lei, valoarea ratei lunare de 182.82 lei, valoarea totala platibila de 10.969 lei, DAE 43.5 %,durata contractului de credit fiind de 5 ani. Comision lunar de adminstrare card: 5 lei/luna . Prezenta oferta se aplica in cazul in care nu se efectueaza nicio alta tranzactie pana la rambursarea integrala a creditului, iar fiecare rata lunara este achitata integral de catre client/detinatorul cardului.

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 27.02.2020