Bosch Suflanta/aspirator frunze ALS 25, 2500 W, 800 m³/h debit aer, 300 km/h viteza aer, 45 l sac colector

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Suflanta/aspirator frunze ALS 25, 2500 W, 800 m³/h debit aer, 300 km/h viteza aer, 45 l sac colector de la Bosch

O multime de frunze pe proprietate pot fi adesea enervante. De aceea, suflanta de gradina ALS 25 de la Bosch este un partener de nadejde. Nu conteaza daca doriti sa maturati sau sa indepartati frunzisul lipicios - cu functia de suflare si aspiratie a ALS 25 de la Bosch, indepartarea frunzelor devine un joc pentru copii, chiar si toamna.

Usor si puternic

Indiferent daca frunzele s-au adunat pe alee sau pe peluza, suflanta ASL 25, cu morotul ei de 2500 W, te va scapa rapid de frunzele enervante si datorita greutatii sale reduse poate fi folosita rapid si pentru un timp mai indelungat.
   
Functie de aspirare

ASL 25 vine cu functia de aspirare, frunzele pot fi adunate intr-o gramada si pot fi pur si simplu aspirate in sacul de 45 l al suflantei
   
Lucru eficient datorita functiei de tocat

Folosind functia de tocat a suflantei de gradina ALS 25 de la Bosch, frunzele sunt maruntite intr-un raport de 10 la 1. Drept urmare, trebuie sa curatati sacul mult mai rar si frunzele pot fi compostate mai bine.
   
Viteza de suflare flexibila

Viteza de suflare a ALS 25 poate fi reglata pana la 300 de kilometri pe ora. Cu o viteza scazuta a aerului, frunzisul poate fi maturat usor, iar cu o viteza mare chiar si frunzele incapatanate pot fi indepartate.
   
Prindere confortabila

Manerele proiectate ergonomic ale aspiratorului de gradina ALS 25 asigura o mai buna distributie a greutatii mai buna si un confort sporit. Datorita manerului reglabil si a curelei de umar captusite, puteti lucra fara oboseala.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator frunze
Suflanta
Tip motor Electric
Tip alimentare La retea
Culoare Negru/Verde


SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2500 W
Tensiune alimentare 230 V
Volum cos colector 45 l
Debit aer 800 m³/h
Viteza aer 300 km/h


DIMENSIUNI

Greutate 4.4 Kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.