Crema Bioderma Sebium Sensitive, 30 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
82,90 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.04 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3401360106994

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Crema Bioderma Sebium Sensitive, 30 ml de la Bioderma

Bioderma este una dintre cele mai importante marci de produse dermatocosmetice din lume. Pe parcursul intregii sale istorii a respectat urmatoarele valori: responsabilitate, expertiza, inovatie, educatie, integritate, obiectivitate, siguranta si bucurie. Datorita colaborarii cu institutii ca Centre National de la Recherche Scientifique (Centrul National pentru Cercetari Stiintifice), are in cont un numar impresionant de brevete de inventie – de exemplu primul sampon fara detergent (Nodé Fluid) sau prima apa demachianta (apele micelare Sébium H2O si Sensibio H2O).

Bioderma este convinsa de faptul ca nu are sens sa dezvolte preparate care doar usureaza simptomele, fara a vindeca pe deplin boala. De aceea a mers pe alta cale, oferind clientilor produse cu adevarat de prima calitate, pentru toate tipurile de piele problematica - iritata, cu acnee, deshidratata, excesiv de sensibila, uscata, grasa, predispusa la acnee rozacee si altele asemenea. Produsele inlatura nu doar simptomele, ci si cauzele acestor probleme neplacute.

Compania Bioderma se mandreste cu faptul ca produsele sale sunt adesea prescrise chiar de dermatologii francezi. Acest lucru spune multe. Sprayurile de bronzat, cremele hidratante, antiperspirantele, gelurile de dus si celelalte produse din gama Bioderma contin ingrediente de cea mai buna calitate, alese cu grija si testate exigent. Astfel puteti fi sigur ca va vor implini asteptarile.La ora actuala, produsele cosmetice Bioderma sunt disponibile in peste 70 de tari, popularitatea acestora crescand neincetat. Sunt foarte indragite si de catre fotomodele (Bar Rafaeli, Erin Heatherton, Abbey Clancy etc.), care au nevoie de o piele frumoasa si fara defecte. Sunt de asemenea apreciate de persoanele alergice la soare sau la filtrele chimice.

Brand-ul Bioderma atrage in special persoanele care lupta cu eczema atopica, cu acneea sau cu alte probleme dermatologice, precum si pe cele care prefera o abordare holistica si doresc sa-si mentina cat mai mult aspectul tanar.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip produs Crema de fata
Utilizare Zi, Noapte
Tip Luxury
Pentru Femei
Varsta Toate varstele
Gama Sebium Sensitive


Tipul de ten

Normal
Uscat
Gras
Mixt
Cu imperfectiuni
Sensibil
Matur


Forma/Textura Crema
Beneficii Regenerator, Hidratare
Cantitate 30 ml

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.