Crema antirid de ochi Elmiplant Hyaluronic, 15 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
28,32 lei
Pret 36 Rate Optimo: 1.04 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5201314053736

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Crema antirid de ochi Elmiplant Hyaluronic, 15 ml de la Elmiplant

Crema antirid pentru zona delicata a ochilor, cu formula extra-fina si actiune hidratanta si antirid intense, actioneaza precis in zona sensibila din jurul ochilor, absorbindu-se imediat si redand aspectul tanar, ferm si stralucitor.
Descopera secretul unui ten mereu tanar si radiant prin puterea Naturii si a Stiintei!

Noua gama antirid are o formula inteligenta cu triplu sistem de acid hialuronic, ce ofera hidratare intensiva si rezultate imediate si de lunga durata.
1. Acidul hialuronic de umplere actioneaza ca agent de umplere dermica si netezeste suprafata pielii imediat dupa aplicare.
2. Acidul hialuronic de greutate moleculara mica patrunde chiar si in starturile mai profunde ale epidermei si ajuta la reducerea vizibila a liniilor fine, imbunatatind elasticitatea pielii, iar
3. Stimulatorul acidului hialuronic ajuta la stabilirea nivelului optim de acid hialuronic prin stimularea sintezei sale natural si reinoirea acestuia. Sistemul triplu ajuta pielea redandu-i elasticitatea si fermitatea in timp ce lumineaza tenul, care pare mai tanar si mai sanatos.

Gama potrivita pentru segmentul de varsta 35+

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ochi
Tip produs Crema de fata
Pentru Femei
Varsta 35+ ani
Forma/Textura Crema
Beneficii Anti-rid
Proprietati Ridurile si pungile de sub ochi sunt reduse
Cantitate 15 ml

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.