Masca exfolianta pentru netezirea tenului cu extract de alga rosie L'Oreal Paris Pure Clay, 50 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masca exfolianta pentru netezirea tenului cu extract de alga rosie L'Oreal Paris Pure Clay, 50 ml de la L'Oreal Paris

Laboratoarele L'Oréal Paris au selectat 3 argile pure si extract de alga rosie pentru a obtine o masca gomaj care exfoliaza tenul si uniformizeaza porii fara sa usuce, redand stralucirea tenului.

Rezultate rapide si vizibile instant : pielea este mai fina si netezita, imperfectiunile tenului sunt atenuate.

In 7 zile : porii sunt inchisi, iar textura pielii este mai fina.

Zi dupa zi: pielea este vizibil transformata, mai uniforma si mai radianta.

Aplica de 2-3 ori pe saptamana pe tenul curat intr-un strat subtire, evitand zona ochilor si a buzelor. Lasa sa se usuce intre 5 si 10 minute si clateste cu apa calduta masand prin miscari circulare, pentru o mai buna exfoliere.

3 argile pure intr-o asociere unica* ce nu usuca tenul + extract de alga rosie caolin:

O argila fina alba cu o concentratie ridicata de silicati, recunoscuta pentru proprietatile de absorbtie ale impuritatilor si excesului de sebum.
Montmorillonit: Un tip de argila provenita din Montmorillon, Franta, bogata In continut de minerale, recunoscute pentru actiunea lor impotriva imperfectiunilor.
Ghassoul: Este o argila de origine marocana cu o concentratie ridicata de oligo-elemente, ce au proprietatea de a revitaliza tenul.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip produs Masca de fata
Tip Clasic
Pentru Femei
Tipul de ten Normal
Uscat
Gras
Mixt
Cu imperfectiuni
Sensibil
Matur
Durata de actionare 5 min
10 min
Beneficii Hidratant
Ingrediente principale Extract de alga rosie

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.