Gel de ras revigorant Nivea Men Cool Kick, 200ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Gel de ras revigorant Nivea Men Cool Kick, 200ml de la Nivea Men

Gelul pentru ras NIVEA MEN Cool Kick are la baza o formula racoritoare ce contine extracte de menta, ISO-magneziu si vitamine pentru o senzatie de extra-prospetime.

- Revigoreaza pielea in timpul barbieritului;
- Ingrijeste, protejeaza si improspateaza;
- Barbierit eficient cu tehnologia UltraGlide;
- Protejeaza impotriva taieturilor minore si a iritatiilor;
- Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic;

DESPRE NIVEA:
NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.
*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: ingrijirea Corpului, ingrijirea Fetei si ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Fata
Tip produs Gel de ras
Tip Clasic
Pentru Barbati


Tipul de ten

Normal
Uscat
Gras
Sensibil


Beneficii Revitalizant
Cantitate 200 ml

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.