Crema Uriage Antiaging protect multi-action, 40 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Crema Uriage Antiaging protect multi-action, 40 ml de la Uriage

Crema Uriage Antiaging protect multi-action, 40 ml

Aceasta crema delicata actioneaza asupra semnelor imbatranirii si agresiunilor zilnice ce afecteaza pielea: lumina albastra, radiatii UV, poluare, stres, oboseala. Imbogatita cu ingrediente active nutritive, confera pielii hidratare si suplete.

Previne si corecteaza semnele imbatranirii
Reduce vizibilitatea liniilor fine si a ridurilor, combate pierderea fermitatii si lipsa de volum. Ajuta la prevenirea petelor pigmentare si reconfera vitalitate si luminozitate pielii. 

Protejaza pielea
Pielea este protejata impotriva poluarii si a efectelor nocive ale luminii albastre, multumita ingredientului patentat BLB.

Hidrateaza pielea
Imbogatita cu Apa Termala Uriage si ceara de plante (Acacia, Floarea-soarelui, Floare de preerie) pentru suplete si hidratare. 

Ingrediente: Apa Termla Uriage, complex patentat BLB, Retinol, acid hialuronic VLMW, Sangele dragonului (extract vegetal), vitaminele C si E, unt de Shea, squalane de masline, ceara de plante

Mod de utilizare: Aplicati dimineata pe fata curata si uscata. Evitati contactul cu ochii. Nu este potrivit pentru femei gravide. In cazul aparitiei senzatie de intepaturi, extindeti durata de timp intre doua aplicari.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip produs Crema de fata
Utilizare Zi
Tip Dermatocosmetic
Varsta 35+ ani
Tipul de ten Matur
Forma/Textura Crema
Beneficii

Anti-imbatranire

Regenerator

Revitalizant

Calmant

Netezire

Ingrediente principale

Vitamina C

Vitamina E

Continut pachet 1 x Crema
Cantitate 40 ml
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.