Crema antirid de noapte Vichy Neovadiol Complex Substitutiv pentru ten matur 50 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Crema antirid de noapte Vichy Neovadiol Complex Substitutiv pentru ten matur 50 ml de la Vichy

Crema antirid Vichy Neovadiol Complex Substitutiv pentru tenul matur, de noapte este o crema reactivatoare fundamentala pentru tenul matur.


Reinfuzati tinerete tenului dumneavoastra: densitate, elasticitate, volume redefinite si luminozitate.
Neovadiol Complex Substitutiv de Noapte este un gel emulsie care ofera prospetime la aplicare. Acest rezultat provine din combinatia de Aquakeeps, care sunt micro-sfere reticulate, poli-acrilate, care pot absorbi o mare cantitate de apa ce se elibereaza la contactul cu pielea, si Aristoflex, un agent de gelifiere cu un efect de "spargere rapida". La aplicare, pielea este fina si hranita, multumita prezentei uleiului de caise. In plus, elementele Perlite si Airlicium absorb umiditatea si lasa pielea mata si proaspata.
E ideala pentru femeile aflate la menopauza care doresc sa combata impactul menopauzei asupra pielii lor: pierderea densitatii, a volumului, a prospetimii si a stralucirii.


Utilizare: Aplicati crema seara pe fata, barbie si gat, evitand zona ochilor.  Aplicati crema in cateva locuri si intindeti-o cu miscari usoare in sus, de la interior spre exterior. Intindeti crema usor pana cand se absoarbe complet. Masati profund de-a lungul zonelor de piele lasate: pometi, barbie si gat.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip produs Crema de fata
Utilizare Noapte
Tip Dermatocosmetic
Pentru Femei
Gama Neovadiol Complex Substitutiv
Tipul de ten Matur
Forma/Textura Crema
Beneficii Anti-imbatranire
Cantitate 50 ml

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.