Crema antirid Vichy Neovadiol Complex Substitutiv pentru ten matur normal-mixt, 50ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Crema antirid Vichy Neovadiol Complex Substitutiv pentru ten matur normal-mixt, 50ml de la Vichy

Crema antirid Vichy Neovadiol Complex Substitutiv pentru tenul matur normal-mixt este o crema reactivatoare fundamentala pentru tenul matur ce confera densitate, elasticitate, volum redefinit si luminozitate tenului.

Crema Neovadiol Complex Substitutiv pentru ten normal-mixt este creata folosind o noua tehnologie: un gel emulsie pe baza de apa, cu un nivel ridicat de glicol, care ofera prospetime la aplicare si o senzatie de invaluire. Dupa aplicarea pe piele, textura patrunde cu usurinta, oferind pielii catifelare si confort fara a lasa o pelicula uleioasa. Imbogatita cu micro-particule fine, albe, pielea este luminoasa si radianta.
Pentru femeile aflate la menopauza care doresc sa combata impactul menopauzei asupra pielii lor: pierderea densitatii, a volumului, a prospetimii si a stralucirii.


Eficacitate: Laboratoarele Vichy au cercetat 14 ani si au depus 13 brevete pentru a obtine formula finala capabila sa actioneze asupra semnelor cutanate observate in timpul menopauzei Inspirata de beneficiile hormonului tineretii asupra pielii, au ales un complex puternic de ingrediente active care actioneaza asupra markerilor tineretii implicati in menopauza. Pielea este intinerita pe toate fronturile. Cu complexul substitutiv inovator, pielea este transformata treptat. Densitatea, confortul si prospetimea pielii sunt restaurate. Tenul devine mai stralucitor si mai neted si volumele sunt redefinite treptat.


Utilizare: Aplicati in fiecare dimineata pe pielea curata, pe intreaga fata. Daca doriti, se poate aplica si de doua ori pe zi, dimineata si seara.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip produs Crema de fata
Utilizare Zi, Noapte
Tip Dermatocosmetic
Pentru Femei
Gama Neovadiol Complex Substitutiv
Tipul de ten Mixt, Matur
Forma/Textura Crema
Beneficii Anti-imbatranire, Hidratare
Cantitate 50 ml

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.