Gel contur ochi Vichy Mineral 89 cu efect reparator si de fortifiere 15 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
121,19 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.44 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3337875596763

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Gel contur ochi Vichy Mineral 89 cu efect reparator si de fortifiere 15 ml de la Vichy

Doza ta de forta pentru o privire plina de luminozitate. Pentru prima data, laboratoarele Vichy au reusit performanta de a crea o noua formula care, prin utilizare zilnica, hidrateaza conturul ochilor, atenueaza liniile fine cauzate de deshidratare si confera luminozitate.

Mod de utilizare:

Pasul 1. Puneti o picatura de gel pe varful degetelor si distribuiti in jurul fiecarui ochi: 3 atingeri deasupra si sub fiecare ochi.
Pasul 2. Masati usor cu gesturi circulare fiecare picatura in conturul ochilor utilizand doua degete pentru reducerea pungilor perioculare.
Pasul 3. Cu ajutorul degetelor intindeti gelul de la colturile interioare spre cele exterioare pentru a netezi liniile fine

Recomandare:

Se recomanda persoanelor ce doresc ceva ce este mai mult decat o ingrijire pentru conturul ochilor, ceva ce repara functia de bariera naturala a pielii. Pentru cei care doresc atat o formula simplificata, hipoalergenica, testata pe pielea sensibila, cat si o textura usoara si revigoranta ce se absoarbe rapid in piele si este o baza optima de machiaj.

Ingrediente si inovare:

O formula simplificata cu o lista scurta, de 13 ingrediente, si o toleranta optima pentru zona ochilor Acid Hialuronic de origine naturala - Hidrateaza si reumple Apa Termala Mineralizanta Vichy - Imbogatita cu 15 minerale, fortifica bariera naturala a pielii Cafeina Pura - Ingredient esential pentru ingrijirea conturului ochilor, reduce pungile de sub ochi. Hipoalergenic. Fara alcool si parfum. Testat pe pielea sensibila.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ochi
Tip produs Crema de fata
Utilizare Zi/Noapte
Tip Dermatocosmetic
Pentru Unisex
Varsta Toate varstele
Tipul de ten Normal/Uscat/Gras/Mixt/Sensibil/Matur
Forma/Textura Gel
Beneficii Hidratare
Proprietati Iluminator
Continut pachet 1 x Gel
Cantitate 15 ml

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.