EAGAMES DRAGON AGE: INQUISITION Xbox One

84,77 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 3.11 lei/luna

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cod:

1004089

Garantie: A

  • Distribuie pe:

Descriere DRAGON AGE: INQUISITION Xbox One de la EAGAMES

xploreaza o lume fantastica vasta aflata in pragul catastrofei in Dragon Age Inquisition, un joc de actiune RPG next-gen, in care actiunile tale vor influenta experienta de care vei avea parte.

 
 
 
 
 

Seria epica RPG a celor de la BioWare face un salt palpitant inainte, sustinut de puterea engine-ului Frostbite 3. Vizualuri uimitoare si noi posibilitati va asteapta.

 

 

In acest joc care poarta semnatura BioWare, creatorii jocurilor Mass Effect 3 si Dragon Age: Origins, iti vei pune amprenta intr-o lume deschisa, expansiva, care are la baza o poveste complexa si care este plina de personaje complexe, lupte pe muchie de cutit si decizii dificile.

 
 
 
 
 

Ultimul joc de actiune-aventura al celor de la BioWare’s, Dragon Age Inquisition ofera seriei o poveste de neegalat intr-un vast peisaj schimbator. Explorati pesteri ascunse, luptati cu creaturi monumentale, modelati lumea din jur in functie de stilul unic de joc.

 
 
 
 
 

Un eveniment cataclismic a ravasit taramul Thedas. Dragonii au intunecat cerul, raspandind spaima intr-un regat care era candva pasnic. Magii au inceput un razboi cu Templarii tirani. Oamenii s-au razvratit unii impotriva celorlalti.

 
 
 
 
 
Este datoria ta sa restaurezi ordinea, in calitate de conducator al Inchizitiei, si sa-i vanezi pe cei care produc haos. Deciziile tale vor schimba Dragon Age-ul pentru totdeauna.
 
 
 
 
 


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.