NEED FOR SPEED (2015) Xbox One

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere NEED FOR SPEED (2015) Xbox One de la EAGAMES

 
Need for Speed 

pentru Xbox One
 
 
 
 
 
Redescopera  Need for Speed

Esti gata pentru a cuceri strazile? Treci la volanul masinilor emblematice si aventureaza-te prin Ventura Bay. Exploreaza povestea din joc in timp ce castigi reputatie si iti creezi masina mult visata.
 


Joaca din nou si nou, pentru ca de acesta data ai 5 moduri distincte de joc - SpeedStyleBuildCrew si Outlaw.


 
 
 
 
 
 
 
 
SPEED
Viteza este legatura care exista intre sofer si maxina, care este prezenta numai la viteze de top. Este vorba de pastrarea nervilor si sa tii pedala de acceleratia pana la podea. Este vorba despre andrenalina de a lua un viraj, avand increderea ca masina va raspunde ferm si astfel nu vei pierde aderenta. Cei neinfricati vor impinge mereu limitele!
   
 
STYLE
Stilul este expresia pura prin conducere si manevrarea masinii prin derapaje controlate. Este sentimentul de libertate pe care il resimiti in fractiunea de secunda atunci cand anvelopele parasesc drumul, atunci cand te regasesti intr-un loc unde numai tu si masina ta existati.
Pentru unii, stilul este cel care conteaza!
 
 
BUILD
Este locul unde duceti masina la modificat, atat vizual cat si din punct de vedere al performantei. nevoia constanta de a imbunatatire si personalizare, modeland masina dupa propria ta viziune. Mesterii construiesc, in cautarea perfectiunii!
 
 
CREW
Calatoreste impreuna cu echipajul tau si astfel nu o sa mai fii nevoit sa umbli singur pe strazi de acum incolo. Aceasta este abilitatea care te situeaza imediat in apropierea haosului.
Increde-te in coechipierii tai!
 
 
OUTLAW
Devino un haiduc si ai parte de urmariri si evadari de politisti. Mereu in cautarea de a ridica miza prin risc vs recompensarile de a conduce, impinge limitele si uita-te intotdeauna si in spate.
Traieste viata la limita, in timp ce ravnesti dupa fiorul urmaririilor!
 
 
 
 
 
 
Caracteristici:

Personalizare autentica bogata. Construiesti masina care sa reflecte personalitatea ta  cu ajutorul optiunilor de customizare (vizuale si performanta).

West Coast este locul de joaca. Descopera Ventura Bay. De la strazile aglomerate ale orasului, la drumuri pline de curbe care te conduc la port sau prin canion.

Joaca cum doresti. Need for Speed iti ofera 5 moduri diferite de joc: Speed, Style, Build, Crew si Outlaw, care va permit sa castigati reputatie.
 
 
 
 
 
Data Lansare: 5.11.2015
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.