STAR WARS BATTLEFRONT ULTIMATE BUNDLE Xbox One

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere STAR WARS BATTLEFRONT ULTIMATE BUNDLE Xbox One de la EAGAMES

Star Wars: Battlefont este un joc produs in colaborare de Electronic Arts, Licasfilm Ltd. si Disney Interactive, jocul find dezvolatat de DICE. Jocul este disponibil pe platformele PC, PS4 si XBOX ONe.
Jocul este construit cu ajutorul motorului grafic Frostbite 3, pe care DICE l-a utilizat si pentru Battlefield 4. Este al trilea Star Wars: Battlefront, dupa ce Pandemic Studious s-a ocupat de primele doua jocuri ale seriei.
Compania Lucasfilm a fost cumparata in 2012 de The Walt Disney Company, care a luat decizia sa inchida activitatea de de productie si distributie de jocuri, adica LucasArts. Toate seriile de jocuri detinulte de Lucas Arts vor fi produse si distribuite de catre terti, fiind si cazul noului joc Star Wars, care a ajus astfel la Electronic Arts si DICE.
Jocul beneficiaza de lupte la scara larga, o experienta de joc High Definition, efecte speciale si un gameplay adecvat consolelor Next Gen ( PS4 si Xbox One).
Iata mai jos si cateva caracteristici ale jocului:
CEL MAI IMPRESIONANT JOC
Acces fara precedent la proprietatile si locatiile originale Star Wars.  
Imagini fotorealiste si sunet autentic de la echipa talentata DICE.  
Pregateste-te sa fii transportat catre o galaxiei foarte indepartata.
LUPTA GROUND-BASED LA O SCARA GALACTICA
Poarta lupte epice in modul multiplayer pe Hoth, Endor, Tatooine si planeta neexplorata, Sullust.  
Fire blasters, drive speederbikes, snowspeeders si command AT-ATs. Lupta pentru soarta galaxiei.
JOACA IN ROLUL PERSONAJELOR EMBLEMATICE STAR WARS
Lupta ca unul dintre cei mai memorabili eroi sau raufacatori ai galaxiei – Darh Vader si Boba Fett. Interactioneaza cu unele dintre cele mai indragite personaje din trilogia originala. Poti deveni eroul sau raufacatorul luptei.
ANGAJEAZA-TE IN EPIC STAR WARS DOG FIGHTS
Pilot X-Wings, TIE Fighters, the Millennium Falcon si multe alte vehicule favorite in lupta aeriana captivanta. Afla care este escadrila care va guverna cerul.

FOR JEDI AND PADAWANS ALIKE
Poti trece de la perspectiva first person la cea third person. Poti face echipa cu un prieten in modul multiplayer online. Lupta offline pentru Empire sau Republic, pe cont propriu sau impreuna cu un prieten.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.