CHOCOBO GP - SW

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere CHOCOBO GP - SW de la Nintendo

Porneste motoarele si pregateste-te pentru o noua experienta de curse, cu o lista de zeci de personaje Chocobo preferate, cu propriile abilitati si variante unice.

Echipeaza Magicites si doboara concurenta in timp ce te plimbi prin diverse trasee familiare in modurile multiplayer online si offline. Concureaza in turnee si devino campionul in exercitiu al GP.

 

Caracteristici: 

- Joaca in diferite moduri, inclusiv Story si Custom Races. Bucura-te, de asemenea, de curse de supravietuire captivante intr-un turneu in stil bracket, care poate suporta pana la 64 de jucatori.

- Alearga pe diverse trasee inspirate din seriile Chocobo si Final Fantasy, inclusiv pista de testare a lui Cid, strazile din Alexandria si Zozo si farfuria de aur.

- Prin colectarea magicitei, care se gaseste in Ouale magice imprastiate pe diverse circuite, pilotii vor fi inzestrati cu magie, cum ar fi Foc sau Aero, care poate fi folosita impotriva colegilor lor de cursa pentru a le oferi un avantaj competitiv si viteza pana la final.

- Jucatorii pot alege dintr-o selectie larga de personaje din seria Chocobo.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Platforma Nintendo
Compatibilitate device gaming Nintendo Switch
Tip joc Racing
Data lansare 10 Martie 2022
Tip editie Standard
Rating PEGI (varsta recomandata) 3+
Numar jucatori

Single-Player

Multi-Player

Continut pachet 1 x Joc
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.