Joc Mario Strikers Battle League Football pentru Nintendo Switch

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Joc Mario Strikers Battle League Football pentru Nintendo Switch de la Nintendo

Orice merge pe acest teren!

Cel mai recent joc din seria Mario Strikers vine pe Nintendo Switch! Pregatiti-va pentru Strike, un sport de cinci la cinci precum fotbalul, care este foarte greu in atac.

Tinteste spre goluri prin dribling si pase catre coechipieri, precum si folosind tackle, obiecte si lovituri speciale zdrobitoare. 

Personalizati-va echipa dupa cum credeti de cuviinta, echipandu-le cu echipamente care le schimba nu numai aspectul, ci si statistici precum viteza, puterea si precizia paselor.

Pana la opt jucatori – patru jucatori din fiecare echipa – pot concura unul impotriva celuilalt pe o singura consola Nintendo Switch*. Pe langa meciurile individuale, jocul online va avea modul Strikers Club**, care permite 20 de jucatori sa se alature si sa concureze pentru a deveni cel mai bun club din lume.

 

 

 

 

CARACTERISTICI GENERALE

Platforma Nintendo
Compatibilitate device gaming Nintendo Switch
Tip joc Sport
Subtip joc Fotbal
Data lansare 10 Iunie 2022
Tip editie Standard
Rating PEGI (varsta recomandata) 7+
Versiune limba Engleza
Numar jucatori

Single-Player

Multi-Player

Continut pachet 1 x Joc
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.