Joc Ghost of Tsushima Director’s Cut pentru PlayStation 4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
315,52 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.57 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PS-SO-9715993

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Joc Ghost of Tsushima Director’s Cut pentru PlayStation 4 de la Sony

Director's Cut Edition are toate elementele de continut suplimentare lansate pana acum, dar si noutati:

  • Jocul complet;
  • Expansiunea Iki Island: Poveste noua, minijocuri si tipuri de inamici noi etc.*
  • Mod de cooperare online Legends.**
  • Minialbum digital cu imagini.
  • Un punct de tehnica.*
  • Talismanul Hachiman’s Favor.*
  • Set de skinuri Hero of Tsushima: Masca aurie, kit de sabie, cal, sa.*
  • Comentariile regizorului: Impreuna cu un renumit istoric japonez, echipa de creatie analizeaza universul din Ghost of Tsushima si il compara cu evenimentele reale folosite ca sursa de inspiratie.

*Obiectele din joc se deblocheaza avansand in poveste.
**Modul multiplayer online necesita abonament PlayStation®Plus. Abonamentul PlayStation Plus este contra cost. Tariful repetitiv se incaseaza automat pana la anularea abonamentului. Se aplica restrictii de varsta. 

 

Precomanda acum si primesti urmatorul continut digital *:

  • Mini coloana sonora Ghost of Tsushima cu doua noi piese bonus.
  • 11 noi creatii de arta Ghost of Tsushima.

*conexiunea la internet este necesara pentru a le descarca.

 

 

La sfarsitul secolului al XIII-lea, imperiul mongol a distrus natiuni intregi in timpul campaniei lor de cucerire a Estului. Insula Tsushima este tot ceea ce a ramas intre Japonia continentala si o flota masiva de invazie mongola condusa de nemilosul si vicleanul general, Khotun Khan.

 

Pe masura ce insula arde in urma primului val al atacului mongol, curajosul razboinic samurai Jin Sakai rezista hotarat. Fiind unul dintre ultimii membri supravietuitori ai clanului sau, Jin este hotarat sa faca orice este necesar, cu orice pret, pentru a-si proteja poporul si a-si revendica casa. El trebuie sa lase deoparte traditiile care l-au modelat ca razboinic pentru a crea o noua cale, calea Ghost, si sa duca un razboi neconventional pentru libertatea Tsushima.

 
 

Dincolo de razboi, frumusetea antica rezista

Calatoreste printr-o zona rurala vasta pentru a intalni personaje uimitoare, a descoperi repere antice si frumusetea ascunsa din Tsushima in aceasta aventura open-world.

 
 

Aparitia lui Ghost

 Cauta sprijin din partea vechilor prieteni si a noilor aliati pentru a revendica Tsushima. Desprinde-te de traditie, devino un nou tip de razboinic si protejeaza cu orice pret ceea ce a mai ramas din caminul tau.

 
 

Noroi, sange si otel

Provoaca-ti adversarii cu katana pentru o experienta captivanta de lupta in stil samurai, foloseste arcul pentru a elimina amenintarile indepartate si dezvolta tactici stealth pentru a-i dezorienta si a-i prinde in ambuscada pe inamici.

 
 

Deveniti Legende impreuna

Joaca impreuna cu prietenii sau prin online matchmaking intr-o serie de misiuni de poveste cu doi jucatori sau misiuni de supravietuire bazate pe valuri de patru jucatori in modul de cooperare online Legends(Este necesar abonament PS Plus si internet pentru a juca multiplayer) inspirat din povestile populare japoneze si mitologie.

 
 

O insula cu totul noua de explorat

calatoreste pe insula Iki pentru a investiga zvonurile despre o prezenta mongola intr-o poveste noua, cu mize profund personale.

 
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.