Joc Gravity Rush Remastered pentru Playstation 4

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jocuri pentru console

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Joc Gravity Rush Remastered pentru Playstation 4 de la Sony

Gravity Rush Remastered 

pentru Playstation 4
 
 

HIT-UL PS VITA, ACUM PE PS4 IN VARIANTA REMASTERIZATA

Adopta o noua perspectiva in rolul lui Kat, o fata pierduta intr-un oras straniu. Controleaza fortele gravitatiei in timp ce o ajuti pe Kat sa gaseasca raspunsuri si sa salveze orasul plutitor Hekseville de la distrugere. Cine este Kat? Unde se afla Kat? Cum poate salva lumea din calea furtunii gravitationale care sta sa se dezlantuie?

 
 
 
 
 
PUTEREA GRAVITATIEI, IN MAINILE TALE

• O forta de temut – controleaza arta „shifting-ului” intr-o lume enorma, deschisa, cu adevarat 3D si foloseste gravitatia ca pe o arma impotriva inamicilor.
• Povestire in stil graphic novel – inspirat de stilul franco-belgian Bande Dessinée, Gravity Rush™ Remastered este adus la viata cu o superba grafica cel-shaded.
• Controlerul gravitatiei – utilizeaza puterea controlerului wireless DUALSHOCK® 4 pentru a controla gravitatia cu ajutorul senzorilor de miscare. Acum detii control fara limite!
 
 

GRAFICA IMBUNATATITA PENTRU PS4™

• Grafica excelenta, imbunatatita – utilizeaza puterea consolei PS4™ pentru a explora lumea 3D din Gravity Rush™ Remastered. Jocul ofera detalii grafice de top la 60fps.

• Mod nou Gallery – poti admira in voie stilul artistic unic din Gravity Rush™ Remastered: ai la dispozitie peste 600 de ilustratii.
 
CONTINUT SUPLIMENTAR PENTRU UN JOC PREMIAT

Primesti si continut extra – Maid Pack, Spy Pack si Military Pack – toate aceste trei pachete ofera misiuni suplimentare, provocari si costume. In trecut, aceste pachete extra erau disponibile doar ca DLC pentru PlayStation® Vita. In noua varianta Remastered pentru PS4™, continutul suplimentar este deja inclus in joc.
 
 
 
 
 

 

 Specificatii

CARACTERISTICI

Tip Actiune
SubTip Aventura
Platforma PlayStation
Compatibilitate PS4
Numar jucatori locali (CO-OP) 1
An lansare 2016
Data lansare Februarie
Rating de varsta 12+

  • Detalii
    • Platforma
      PS4

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.