Joc Heavy Rain & Beyond pentru Playstation 4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
176,17 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.46 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SO-9878049

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Joc Heavy Rain & Beyond pentru Playstation 4 de la Sony

 

Heavy Rain and BEYOND: Two Souls Collection

Doua jocuri de exceptie, semnate Quantic Dream, pentru colectia ta de titluri PlayStation® 4.
 
 

Descriere Heavy Rain

Un thriller de exceptie, apreciat atat in randul jucatorilor, cat si al criticilor de specialitate, Heavy Rain™ a castigat numeroase premii, inclusive trei distinctii BAFTA.

Actiunea din Heavy Rain™ se petrece pe parcursul a patru zile si prezinta povestile celor patru personaje care pot fi controlate in joc si care incearca sa descopere cine este Origami Killer – un criminal in serie care lasa forme din hartie pliata pe cadavrele victimelor sale.

 
 

Cu un design special, conceput pentru a imbina linii narative multiple, jocul ofera ocazia de a schimba deznodamantul cu fiecare decizie luata pe parcurs.

Cat de departe esti dispus/dispusa sa mergi pentru a salva persoana iubita? Oare ucigasul va fi prins? Oare victima urmatoare poate fi salvata? Cine va muri, cine va supravietui?

Toate acestea si multe altele depind doar de tine…

 
 
Descriere BEYOND: Two Souls 

Dupa imensul succes pe PlayStation® 3, producatorii jocului premiat Heavy Rain, studioul Quantic Dream, lanseaza thrillerul psihologic interactiv BEYOND: Two Souls™ si pe consola PlayStation 4.
 
 

BEYOND: Two Souls o prezinta pe Ellen Page, actrita premiata cu Oscar, in rolul lui Jodie Holmes, o tanara cu puteri supranaturale, care poate vedea entitati invizibile. Ellen este sustinuta de catre Willem Dafoe, in rolul lui Nathan Dawkins, un om de stiinta enigmatic, care lucreaza pentru o divizie a guvernului ce studiaza activitatile paranormale.

Curiozitatea profesionala a lui Dawkins fata de Jodie este subiectul principal in BEYOND: Two Souls si ofera o poveste bogata, plina de neprevazut.

In BEYOND: Two Souls iei parte la cele mai remarcabile momente din viata lui Jodie. Pe masura ce traverseaza globul, Jodie va infrunta provocari incredibile, cum nu au fost vazute niciodata intr-un joc video.

 
 
Caracteristici:

• Lasa-te purtat de povestea imprevizibila si fascinanta alaturi de actorii Ellen Page si Willem Dafoe.
• Iti poti crea propria calatorie in care deciziile si actiunile tale vor contura povestea.
• Preia controlul complet asupra lui Jodie si a entitatilor misterioase intr-o actiune spectaculoasa, plina de aventura.
• Tehnologia originala Quantic Dream garanteaza unul dintre cele mai bune si captivante jocuri, acum si pe consola PlayStation® 4.
 
 

 

 Specificatii

CARACTERISTICI

Tip: Actiune
SubTip Aventura
Jocuri incluse Heavy Rain
BEYOND: Two Souls
Platforma PlayStation
Compatibilitate PS4
Numar jucatori locali (CO-OP) 1
An lansare 2016
Data lansare Martie
Editie limitata Da
Rating de varsta 18+
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.