Joc Uncharted: Drake's Fortune pentru PlayStation 4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Joc Uncharted: Drake's Fortune pentru PlayStation 4 de la Sony

Uncharted: Drake's Fortune

pentru PlayStation 4  

Uncharted: Drake's Fortune este un joc de aventura third-person shooter elaborat de Naughty Dog si publicat de Sony Computer Entertainment pentru PlayStation 4.

Uncharted: Drake Fortune ne pune in pielea lui Nathan Drake, un vanator de comori care se crede descendentul faimosului explorator, Sir Francis Drake. Plecat in cautarea mormantului lui Francis Drake, Nathan nu gaseste decat un jurnal in cosgiugul acestuia. Lucrurile descoperite in jurnal il vor purta pe eroul nostru spre o insula netrecuta pe harta, in speranta de a gasi o comoara (El Dorado) care-l va face putred de bogat.

Lucrurile nu merg conform planurilor, Nathan fiind nevoit sa se parasuteze de urgenta pe insula, pierzand tot echipamentul, din cauza iminentei prabusiri a avionului care-l transporta. Insula va deveni terenul de joc, aceasta fiind presarata cu multe mistere, cladiri de peste 400 de ani si pirati ai secolului XXI.
Actiunea si scenariul din Uncharted: Drake's Fortune este asemanatoare cu cea regasita in filme precum Indiana Jones sau Tomb Rider. Eroul nostru va explora o intreaga insula, se va lupta cu piratii, se va atasa de un personaj feminin si va explora locuri si cladiri parasite de cateva sute de ani. Vom avea parte de multe arme, de la pistoale si pana la aruncatoare de grenade, de lupte corp la corp si de impuscaturi si explozii in care sunt implicate masini de teren, ATV-uri si JetSki-uri.

Nathan este insotit in calatoria sa de Elena Fischer, o realizatoare de emisiuni TV de investigatii, aflata in cautarea marelui subiect ce spera sa o propulseze intre cei mai respectati jurnalisti. Victor Sulivan este partenerul si mentorul lui Nathan, principalul om de legatura cu piata ilicita de antichitati. Personajele noastre se vor intalni atat cu armata condusa de Ataq Navarro, cautatori de comori angajati ai unuia dintre cei mai periculosi oameni din lumea interlopa sud-americana (Gabriel Roman), dar si cu o grupare de pirati moderni, condusa de liderul lor indonezian Eddie Raja.

Partea de shooter din joc va fi din perspectiva unui third-person shooter, cei de la Naughty Dog utilizand peste 150 de animatii doar pentru pozitia de tras a eroului nostru.

Uncharted: Drake's Fortune este presarat cu scene cinematice care vor evidentia principalele actiuni si situatii cheie ale jocului.

 

 

 

 

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Platforma
      PS4

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.