Joc Gran Turismo Sport Collector's Edition Playstation 4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Joc Gran Turismo Sport Collector's Edition Playstation 4 de la Sony

Editia Gran Turismo Sport PS4 Collectors Edition contine:

- Jocul Gran Turismo Sport;
- Gold Steelbook;
- Cartea APEX;
- Macheta Mercedes AMG - GTS 1:43;
- 3 Start Pack (Japonia, Pace Car, America);
- 2,5 milioane de credite in joc;
- Avatare PS4 care pot fi utilizate cu profilul dvs. PlayStation4.
Gran Turismo Sport pentru PlayStation4 este un joc de tip simulator curse auto lansat exclusiv pentru PlayStation 4 la data de 31 decembrie 2017.

Simulatorul va contine 137 masini premium plus multe altele si 19 locatii care vor gazdui zeci de circuite. Modul de fotografiere numit Scapes va permite captarea momentelor celor mai interesante din timpul curselor si va oferi imagini la rezolutie 4K.

Modul Sport va oferi evenimente saptamanale, iar marele premiu va fi o licenta cat se poate de palpabila FIA pentru piloti.

Redescopera emotia curselor

Seria premiata Real Driving Simulator se indreapta cu viteza spre PlayStation 4 pentru prima data, pentru a-ti oferi emotii care cu sigurnata iti vor accelera pulsul.
Colaborand cu FIA (Federation Internationale de l'Automobile), Polyphony Digital a dezvoltat un joc accesibil si bine pus la punct de care se poate bucura toata lumea, de la soferi de ocazie la dependentii de automobilism.
Pune-ti centura si participa la doua campionate online – Reprezinta-ti tara la Cupa Natiunilor si pregateste-te sa conduci pentru constructorul tau preferat in Cupa Constructorilor.
Poti sa revendici o victorie istorica in primul joc recunoscut oficial ca parte a circuitului mondial de curse?

Cele mai bune vehicule de sosea din lume

Fiecare vehicul a fost recreat digital in cel mai mic amanunt. De la structura interna a farurilor la cusatura tapiteriei din scaune, echipa de la Polyphony Digital Inc. a reusit sa recreeze fiecare model cu aceeasi pasiune cu care au facut-o designerii modelelor originale.
Seria completa include 140 de vehicule, atat versiuni de curse cat si de serie, care ofera un mix pretabil pentru toti pasionatii de automobilism.

Un strop de fantezie

Vision Gran Turismo Vision Gran Turismo a permis constructorilor de automobile din intreaga lume sa proiecteze modele de sosea fantastice si sa le aduca la viata in lumea virtuala din Gran Turismo 6. Acest proiect va continua in Gran Turismo Sport.
Pe langa noile modele de masini incluse, actualele masini din Vision Gran Turismo de la producatori ca Bugatti, Peugeot sau Volkswagen vor fi ajustate pentru a putea concura in Gran Turismo Sport

Campionatele FIA Gran Turismo

Una este sa fii numarul unu in lume si alta e sa faci asta in timp ce iti reprezinti tara. Ai ce e necesar pentru asta? Sau ce-ai zice sa concurezi pentru constructorul tau preferat? Testeaza-ti determinarea in doua campionate oficiale certificate de FIA (Fédération Internationale de l’Automobile), unde vei avea nevoie de mai mult decat aptitudinnile tale de condus pentru a avea succes.
Campionii din ambele serii vor fi recunoscuti anual la ceremonia de premiere FIA, asaturi de adevaratii campioni de curse.

Calatoreste in toata lumea

Calatoreste prin toata lumea pentru a captura masinile tale preferate in circuite din cele mai frumoase locuri din lume. Peisaje Functia Peisaje este o adevarata evolutie pentru traditionalul mod foto, prezent in cele mai moderne jocuri, oferind jucatorului posibilitatea de a-si fotografia masinile preferate din joc in locuri din intreaga lume.
Dispunand de o serie de caracteristici pentru controlul camerei si de efecte post-procesare, Peisaje ofera jucatorilor sansa de a deveni veritabili fotografi de automobilism.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Platforma Sony PlayStation
Compatibilitate device gaming PlayStation 4
Tip joc Sport
Subtip joc Racing
Data lansare 17 Octombrie 2017
Tip suport Blue-Ray Disc
Rating PEGI (varsta recomandata) 3+
Versiune limba Engleza
Numar jucatori Single-Player
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Platforma
      PS4

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.