Joc The Quarry pentru Xbox Series X

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Joc The Quarry pentru Xbox Series X de la Take 2

 

Cand soarele apune in ultima zi a taberei de vara, adolescentii consilieri de la Hackett’s Quarry organizeaza o petrecere pentru a sarbatori. Fara copii. Fara adulti. Fara reguli.

 

Lucrurile iau rapid o intorsatura nefericita.

Vanati de localnici plini de sange si ceva mult mai sinistru, planurile petrecarete ale adolescentilor se transforma intr-o noapte de groaza imprevizibila. Prieteniile si flirturile vor da nastere la decizii de viata si de moarte, pe masura ce relatiile se construiesc sau se destrama sub presiunea unor alegeri inimaginabile.

 

Intra in rolul fiecaruia dintre cei noua consilieri intr-o poveste cinematografica palpitanta, in care fiecare decizie iti modeleaza povestea unica dintr-o retea complexa de posibilitati. Orice personaj poate fi vedeta spectacolului sau poate muri inainte sa prinda lumina zilei.

 

Cum se va desfasura povestea ta?

 

POVESTEA TA, SOARTA LOR

Vei indrazni sa verifici ce se afla in spatele acelei capcane? Vei investiga tipetele care se aud din padure? Iti vei salva prietenii sau vei fugi cu disperare pentru a-ti salva viata? Fiecare alegere, importanta sau mai putin importanta, iti modeleaza povestea si determina cine traieste pentru a spune povestea.

 

 

O EXPERIENTA CINEMATICA ULUITOARE

Captura faciala de ultima generatie si tehnici de iluminare filmica, combinate cu interpretari incredibile ale unei distributii de talente de la Hollywood, dau viata ororilor din Hackett Quarry, intr-o aventura palpita si cinematografica.

 

 

TRAIESTE FRICA ALATURI DE PRIETENI

Increde-te in pana la 7 prieteni in jocul online, unde jucatorii invitati urmaresc si voteaza deciziile cheie, creand povestea intregului grup! Sau, jucati impreuna intr-o experienta cooperativa de groaza, in care fiecare jucator isi alege un consilier si isi controleaza actiunile.

 

 

PERSONALIZEAZA-TI EXPERIENTA

Dificultatea reglabila pentru toate elementele de joc permite jucatorilor de orice nivel sa se bucure de experienta. Si daca preferi sa vizionezi mai degraba decat sa joci, modul Movie iti permite sa te bucuri de The Quarry ca si cum ai urmari un thriller cinematografic. Alege cum doresti sa se desfasoare povestea, relaxeaza-te si mananca niste popcorn!

 

CARACTERISTICI GENERALE

Platforma Xbox
Compatibilitate device gaming Xbox Series X
Tip joc Horror
Subtip joc Survival horror
Data lansare 10 Iunie 2022
Tip editie Standard
Rating PEGI (varsta recomandata) 18+
Versiune limba Engleza
Numar jucatori

Single-Player

Multi-Player

Continut pachet 1 x Joc
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.