THE DIVISION 2 GOLD EDITION - PS4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere THE DIVISION 2 GOLD EDITION - PS4 de la Ubisoft Ltd

  • Jocul The Division 2 Include subtitrări în limba română.

    The Division 2 Gold Edition conţine:

    • jocul the Division 2 - 3 zile de early access - Year 1 Pass (7 zile de early access la fiecare episod Year 1, articole exclusive de personalizare, activităţi suplimentare şi multe alte bonusuri care vor fi anunţate în curând) Au trecut şapte luni de când un virus mortal a lovit New York-ul şi restul lumii, paralizând populaţia. În acel moment a fost activată The Division, o unitate de agenţi civili, ca fiind ultima formă de apărare. De atunci, unitatea Division a luptat continuu pentru a salva ceea ce a mai rămas. Pentru Division, miza este mai mare ca oricând. Washington D.C.
    • – cel mai bine păzit oraş din lume
    • – este în pericol şi întreaga naţiune se află în pragul colapsului. Dacă Washington-ul este pierdut, naţiunea va cădea. Ca agent Division, aflat pe câmpul de luptă de şapte luni, tu şi echipa ta sunteţi singurii care pot opri decăderea societăţii după pandemie. Dezvoltat de Ubisoft Massive, împreună cu celelalte echipe care au creat Tom Clancy’s The Division, Tom Clancy’s The Division 2 este un open world online, o experienţă RPG de tip action-shooter a cărui acţiune are loc într-un Washington D.C. aflat în colaps. Background-ul nou şi bogat include o serie de medii realiste, superbe şi emblematice în care jucătorii vor avea parte de o lume autentică, sisteme complexe RPG şi acţiune rapidă. Joacă singur sau în co-op, într-o echipă de până la 4 jucători, pentru a îndeplini o serie de activităţi, de la campania principală până la meciurile PvP şi Dark Zone – în care totul este posibil.


Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.