JUST DANCE 2022 - PS4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere JUST DANCE 2022 - PS4 de la Ubisoft

Aduna-ti prietenii si familia. E momentul sa dai volumul mai tare si sa te dezlantui! Just Dance 2022, franciza nr. 1 de jocuri video muzicale a tuturor timpurilor*, cu peste 79 de milioane de unitati vandute **, a revenit toamna aceasta cu 40 de melodii si universuri noi. 

Alatura-te unei comunitati de peste 138 de milioane de jucatori din intreaga lume si danseaza din tot sufletul! 

De la hituri aflate in topurile clasamentelor, la melodii clasice pentru familii, danseaza pe 40 de piese nou-noute!

 

Modurile Just Dance favorite ale fanilor s-au intors anul acesta! Just Dance include o caracteristica pentru fiecare, care e preferata ta? 

(Nintendo Switch, Xbox One, PS4, Google Stadia, Xbox Series X, PS5)  

  • Esti in cautarea unui mod distractiv de a face miscare? Creeaza-ti propria rutina cu Sweat Mode si motiveaza-te contorizand caloriile arse si timpul petrecut dansand.
  • Monitorizeaza-ti si imbunatateste-ti performanta cu recapitularea detaliata a scorului si compara-ti scorul cu cel al prietenilor.
  • Dansul e mai placut impreuna! Fa echipa cu prietenii in modul Co-op si combina scorurile pentru a face ravagii pe ringul de dans!
  • Iti doresti un mod pentru cei mici? Modul Kids este creat special pentru nevoile celor mai tineri jucatori. Bucura-te de 8 melodii si coregrafii dedicate copiilor pentru o experienta de dans distractiva.
  • Simti ca nu ai destul melodii pe care sa dansezi? Acceseaza serviciul de streaming cu abonament Just Dance Unlimited2 pentru a (re)dansa pe mai mult de 700 de melodii si nu numai! Pentru fiecare joc achizitionat, primesti 1 luna acces gratuit!
  • Iti doresti o sesiune rapida? Foloseste butonul de redare rapida pentru a lansa o lista de redare aleatorie croita pe gustul tau.

 

Danseaza tot anul cu Just Dance 2022!

  • Participa la evenimente sezoniere cu teme cu melodii si liste de redare tematice gratuite disponibile pentru o perioada limitata. Acceseaza pagina de start imbunatatita pentru ultimele noutati si bucura-te de recomandari personalizate de melodii, liste de redare si videoclipuri pe care sa le urmaresti.
  • Danseaza pana la epuizare cu Just Dance Unlimited2! Melodii exclusive noi si favorite Just Dance ale tuturor timpurilor sunt adaugate pe intreg parcursul anului pentru a imbogati experienta fiecarui jucator.

 

Inspira-te cu recomandari personale si salveaza-ti favoritele!

  • Danseaza cat mai mult: Just Dance iti va recomanda continut personalizat, adaptat obiceiurilor si preferintelor tale de dans.
  • Alege lista de redare preconfigurata perfecta si descopera melodii care vor deveni in curand preferatele tale.
  • Personalizeaza-ti experienta de joc: alege-ti melodiile favorite dintr-un catalog Just Dance din cel in ce mai vast si creeaza-ti propria lista de redare!

 

Alatura-te comunitatii World Dance Floor si arata lumii cat esti de bun!

  • Provoaca ceilalti jucatori Just Dancers din intreaga lume in timpul turneelor permanente. Te vei infrunta cu jucatori cu un nivel de experienta similar cu al tau pentru o batalie echitabila a dansului.
  • Profita de sesiuni Happy Hour, prinde gustul Just Dance Unlimited2 si continua petrecerea!

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.