Jocuri pentru console

Jocuri pentru console cu preturi cuprinse intre 36 lei si 1178 lei

Descriere Jocuri pentru console

Cum sa alegi jocurile potrivite pentru tine

Cand cumperi un joc, alegerea pe care o faci trebuie sa fie una potrivita pentru tine si nevoile tale, in primul rand. Bugetul de care dispui este unul din cele mai importante aspecte, insa lucrurile nu se limiteaza doar la pret atunci cand alegi ce vei juca. Decizia ta este deseori influentata si de grafica, gameplay si chiar storyline-ul jocului. In plus, acum exista o varietate mult mai mare de jocuri decat in trecut, astfel ca nu mai esti limitat la cateva genuri: poti juca jocuri de strategie, shootere, puzzle-uri, jocuri de simulare, de curse sau games multiplayer, unde poti concura cu alti jucatori in timp real. Atunci cand faci alegerea, ar trebui sa iei in calcul interesele si preferintele tale, dar si timpul pe care il poti aloca unui joc.

Cum sa alegi jocuri, in functie de consola ta

Exista multe diferente intre consolele de jocuri de pe piata in ceea ce priveste performanta, functionalitatea, precum si diversitatea de jocuri pentru consola pe care o folosesti tu. Cand vine vorba de jocuri PC trebuie sa iei in calcul mult mai putine elemente decat in cazul jocurilor pentru consola; asta pentru ca mouse-ul si tastatura nu difera prea mult de la un calculator la altul. Insa, in cazul consolelor, lucrurile stau foarte diferit. Controlerele de la console diferite nu seamana mult intre ele, iar acest lucru va influenta si gameplay-ul tau. De asemenea, fiecare consola are particularitatile sale, lucru ce poate influenta mult experienta de joc.

Jocuri pentru console Xbox

Xbox One a fost lansat pe piata de peste 4 ani, asa ca poti fi sigur ca vei gasi o multime de jocuri din care poti alege. In plus, dezvoltatorii de la Xbox au facut in asa incat sa poti juca pe Xbox One si o mare parte din favoritele tale de pe Xbox 360, in cazul in care te vei simti nostalgic. Bineinteles, jocurile pentru Xbox au un nivel ridicat al calitatii grafice, a efectelor sonore, iar storyline-urile nu lasa nici ele deloc de dorit.

Jocuri pentru console Wii

Consolele Wii create de Nintendo se diferentiaza foarte mult de restul consolelor de pe piata, in special prin modul de joc, iar asta se reflecta si in jocurile pe care le poti juca pe aceasta consola. Gameplay-ul jocurilor pentru Wii U poate fi diferit, dar va fi si interesant, in acelasi timp.

Jocuri pentru console PlayStation

Consolele PlayStation sunt cunoscute pentru inalta performanta si calitatea grafica a gameplay-ului, care nu lasa multe de dorit chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori. Fie ca vorbim de console PS3 sau modele mai avansate, PS4, jocurile de pe playstation te vor impresiona mereu cu design-ul deosebit, storyline-ul interesant si gameplay-ul de exceptie.