LEGO Classic Caramizi si case 11008, 4 ani+, 270 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO Classic Caramizi si case 11008, 4 ani+, 270 piese de la Lego

LEGO CLASSIC: CARAMIZI SI CASE 11008, 4 ANI+, 270 PIESE

Initiaza constructorii in devenire in constructia imaginativa. Copiii pot lua acest amestec distractiv de caramizi si piese LEGO si le pot transforma in 6 locuri de locuit super - si acesta este doar inceputul! In setul Caramizi si case LEGO Classic ai o locuinta mare de familie, un far viu colorat, un iglu alb ca gheata, un castel solid, o casuta, o moara de vant cu pale ce se rotesc... si orice pot imagina copiii pentru o locuinta de vis!

Numarul pieselor din cutie: 270.

Varsta recomandata: 4 ani+.

Antreneaza imaginatia si fii creativ alaturi de sutele de piese LEGO ce asteapta sa fie asamblate pentru constructii demne de creatia unui arhitect. Fiecare piesa din LEGO Classic este importanta si ajuta la realizarea celor mai indraznete visuri!



Caracteristici generale

Tip produs Joc de constructie
Pentru Unisex
Numar piese 270
Dezvoltare abilitati Atentie, Concentrare, Creativitate, Dexteritate, Logica
Varsta 4 ani+
Colectie Classic
Material Plastic
Interese Caramizi variate, Casute
Alte detalii Antreneaza imaginatia si fii creativ alaturi de sutele de piese LEGO ce asteapta sa fie asamblate pentru constructii demne de creatia unui arhitect; Fiecare piesa din LEGO Classic este importanta si ajuta la realizarea celor mai indraznete visuri
Continut pachet 270 piese

Altele

Culoare Multicolor
Dimensiuni (L x A x I cm) 26.2 x 19.1 x 7.2
Greutate (Kg) 0.445
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.