Bratari LEGO Dots: In adancuri 41942, 6 ani+, 36 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Bratari LEGO Dots: In adancuri 41942, 6 ani+, 36 piese de la Lego

LEGO DOTS: IN ADANCURI 41942, 6 ANI+, 36 PIESE

Cufunda-te in design cu acest set de bratari inspirat de adancul marii!

Pasionatii de lucru manual vor face senzatie cu acest set LEGO DOTS in adancuri (41942). Acest set destinat copiilor de 6 ani+ include 2 bratari ajustabile, baze pentru talismane si talismane suspendate noi din ianuarie 2022, plus o multime de placute inspirate de adancul marii. Bratarile sunt creatii usoare si intuitive, iar copiii le pot personaliza pentru a se potrivi cu tinuta sau cu starea lor de spirit.

Creativitate deschisa!

Setul inspirat de adancul marii are 2 bratari in culori albastru inchis si azuriu, plus 34 de placute multicolore ce includ 2 baze pentru talismane, 2 talismane unice de atasat, placute opalescente si transparente violet deschis, placute ce stralucesc in intuneric si placute decorate.

Exprimare de sine descatusata!

Seturile DOTS initiaza copiii in bucuria jocului LEGO, prin crearea si decorarea seturilor. Orice se potriveste cu aceste bratari, inclusiv toate celelalte seturi DOTS (vandute separat) – deoarece imaginatia copiilor detine controlul si magia. Seturile de artizanat DOTS sunt cadouri surpriza minunate sau daruri de zi de nastere pentru copiii creativi.

Creeaza, imparte, repeta! intinde cele 2 bratari subtiri LEGO DOTS in Adancuri pe o suprafata plata si creeaza modele cu tematica subacvatica folosind placutele colorate. Adauga placutele opalescente, asaza placutele meduza ce stralucesc in intuneric, apoi fixeaza baza cool pentru talismane si talismanul inima violet pentru a-ti etala stilul. Esti gata pentru o schimbare? Transforma bratarile pentru se potrivi oricarei stari de spirit sau fa schimb si imparte-le cu familia sau prietenii!

LEGO DOTS In adancuri 41942:

  • Incurajeaza exprimarea de sine prin joaca cu aceste bratari subacvatice;
  • Copiii isi pot dezvolta abilitatile de design cu placutele si talismanele inspirate de mare;
  • Fanii bricolajului pot crea si mai multe modele cu placutele din seria DOTS Extra;
  • Ofera pasionatilor de artizanat un cadou ce inspira incredere in sine prin distractie;
  • Creatii mici, cu totul portabile si purtabile, pe care copiii le pot face singuri;
  • Joaca nelimitata incepe cu primele conectari de placute;
  • Placutele decorate si cele 2 bratari subtiri personalizabile dezvolta creativitatea;
  • Copiii pot explora bucuria si imaginatia jocului LEGO cu seturile DOTS;
  • Piesele LEGO din set indeplinesc standardele stricte de calitate si functioneaza de fiecare data;
  • Acest set artizanal LEGO DOTS in adancuri se conformeaza standardelor stricte de siguranta Extra (vanduta separat). Un set DOTS pentru toata lumea, omultime de posibilitati creative (seturi vandute separat).


Caracteristici generale

Tip produs Joc de constructie
Pentru Fete
Numar piese 36
Dezvoltare abilitati Atentie, Concentrare, Coordonare, Dexteritate, Logica
Varsta 6 ani +
Colectie Dots
Material Plastic
Interese Caramizi variate
Alte detalii Extinde abilitatile de design cu creativitate fara restrictii, inspirata de lucrul manual; Creeaza modele cu placutele incluse sau adauga placute din alte seturi de jucarii; Entuziasmeaza pasionatii de lucru manual cu acest set distractiv de confectionat propriul tau breloc pentru rucsac
Continut pachet 36 piese

Altele

Culoare Multicolor
Dimensiuni (L x A x I cm) 0.7 x 9.3 x 24.5
Greutate (Kg) 0.02
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.