LEGO Disney Frozen II - Cutia de bijuterii a Elsei 41168, 300 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO Disney Frozen II - Cutia de bijuterii a Elsei 41168, 300 piese de la Lego

Creeaza o cutie de bijuterii Disney Regatul de gheata II, special conceputa pentru a-ti pastra in siguranta piesele preferate!

41168 Crearea cutiei de bijuterii a Elsei LEGO® Disney Frozen II poate fi un cadou perfect pentru fanii filmelor Disney Regatul de gheata. Aceasta cutie decorativa de bijuterii pentru copii este inspirata de castelul de gheata al Elsei cu decoratiuni de fulgi de zapada, si are o functie de placa turnanta pentru a-i face sa se invarta pe Elsa si pe Nokk. Sertarul in sine are functie de blocare pentru a pastra bijuteriile sau obiectele preferate in siguranta, si mai este o oglinda pentru a vedea cum arata bijuteriile cand sunt puse. Cutia de bijuterii Frozen vine cu 2 inele LEGO, si include 2 personaje din film: Elsa si Nokk.

 

 

Gheata frumoasa!

 

Setul include inele de prietenie pentru a le purta si darui.

   

Functie de placa turnanta!

 

Angrenajele se rotesc pentru a face personajele sa se invarta.

   

Functie de inchidere!

 

Pastreaza in siguranta lucrurile din sertar.

Construieste-ti propria ta cutie frumoasa de bijuterii Regatul de gheata II inspirata de castelul de gheata al Elsei si tine-ti toate comorile inauntru! Roteste pentru a-i vedea pe Elsa si Nokk, rotindu-se in jurul oglinzii. Atinge zavorul special pentru a deschide sertarul si pune bijuteriile preferate inauntru - plus 2 noi inele LEGO® pentru a le adauga colectiei!

  • Include o figurina minipapusa Elsa si o figurina Nokk LEGO®.
  • Contine o cutie de bijuterii Elsa Frozen cu sertar care poate fi incuiat, oglinda, functie de rotire pentru Elsa si Nokk si 2 inele LEGO®.
  • Pastreaza bijuteriile preferate in sertar, si anclanseaza functia de incuiere pentru a le pastra in siguranta.
  • Aceasta frumoasa cutie cu podoabe poate fi un cadou ideal de zi de nastere sau de Craciun pentru un fan al filmelor Disney Regatul de gheata.
  • Personajele Disney pot fi scoase si adaugate la oricare colectie existenta de minifigurine si figurine minipapusi LEGO® Disney.
  • Masoara peste 23 cm in inaltime, 15 cm in latime si 12 cm in adancime.

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Baieti Fete
Varsta 6 ani
Interese Printese
Colectie Disney
Subcolectie Disney Princess
Poveste/Personaj Frozen
Material Plastic
Numar piese 300
Numar figurine 1
Abilitati dezvoltate

Logica

Indemanarea

Concentrarea

Inteligenta

Gandirea

Creativitatea

Atentia

Imaginatia

Culoare Multicolor

DIMENSIUNI

Lungime 12 cm
Latime 15 cm
Inaltime 23 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.