LEGO Ideas - Tree House 21318, 3036 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO Ideas - Tree House 21318, 3036 piese de la Lego

Model detaliat de Casa in copac pentru a pune la incercare constructorii LEGO, inspirand joaca fara sfarsit!

Construieste, expune si joaca-te cu acest set de joc complex si detaliat cu 3.036 de piese, 21318 Casuta din copac LEGO Ideas. Model complex pentru constructorii LEGO experimentati, cu care toata familia se va bucura sa se joace, are o baza peisaj si 3 cabine in casuta din copac LEGO - un dormitor principal, baie si camera copiilor. Copacul are seturi interschimbabile de elemente de frunze verzi de vara si elemente de frunze galbene si ruginii de toamna - acestea si diferitele elemente de plante de pe baza sunt toate confectionate din material plastic polietilenic sustenabil pe baza de plante, iar varful copacului si acoperisurile cabinelor sunt amovibile pentru a usura accesul. Modelul este doldora de dotari care imbie la joaca, incluzand o masa de picnic construibila cu scaune, leagan, foc de tabara, harta a comori si un element de bijuterie ascunsa pentru a juca o vanatoare de comori, si o macara cu troliu pe balconul cabinei dormitor. Un cadou excelent de zi de nastere, aceasta jucarie creativa, unica vine cu minifigurine mama, tata si copii, plus o figurina pasare, pentru a interpreta scene amuzante din viata familiei. Mai include si o brosura cu instructiuni de constructie si informatii despre creatorul fan si proiectantul LEGO al acestui set LEGO Ideas.
 

Plante LEGO din plante! 

Elementele de plante si frunze sunt din material plastic pe baza de plante
 
Macara cu scripete! 

Ridica lucruri cu macaraua de pe balconul dormitorului.
 
Set de constructie nostalgic! 

Construieste o scena draguta cu masa, leagan si foc de tabara.
 
Accesorii distractive! 

Cabinele sunt doldora de accesorii pentru joaca pe roluri realista.
 

 

Pune-ti la incercare abilitatile de constructie si sarbatoreste frumusetea anotimpurilor cu aceasta jucarie de colectie Casa in copac LEGO Ideas pentru joaca si expunere! Aceasta jucarie creativa super, creata de un fan LEGO, are peste 180 de elemente de frunze de copac si diferite elemente de plante, toate confectionate din material plastic sustenabil pe baza de plante. Alege frunze verzi de vara, sau frunze galbene si ruginii de toamna pentru a-ti crea propria planta LEGO din plante. Scoate varful copacului si acoperisurile celor trei cabane pentru joaca din interior cu mama, tata si cei 2 copii. Ridica obiectele cu macaraua de pe balconul dormitorului cabanei. Foloseste harta comorii pentru a gasi o bijuterie ascunsa si joaca-te la leagan. Sau relaxeaza-te si ia o gustare la masa de picnic de langa parau.

• Acest set LEGO Ideas include 4 minifigurine: mama, tata si 2 copii, plus o figurina pasare.
• Aceasta jucarie de constructie incitanta cu 3.036 piese are o baza peisaj, copac cu seturi interschimbabile de frunze verzi (vara), si frunze galbene si ruginii (toamna), si o Casuta din copac LEGO cu 3 cabine - dormitor principal, baie si camera copiilor.
• Varful copacului si acoperisurile cabinelor sunt amovibile pentru a usura accesul si joaca.
• Baza peisaj are o masa de picnic construibila cu 4 scaune pentru minifigurine, si elemente asortate pentru a crea un picnic, plus un parau construibil, leagan (atarnat de copac), foc de tabara, element de bijuterie ascunsa, elemente de plante si tufis, si o scara pana la cabine.
• Frunzisul copacului are peste 180 de elemente botanice confectionate din material plastic polietilenic pe baza de plante, folosind trestie de zahar din surse regenerabile. Elementele de plante asortate din jurul copacului sunt de asemenea confectionate din acest material plastic pe baza de plante. Aceasta este prima piatra de hotar a angajamentului ambitios al LEGO Group de a confectiona pana in 2030 produse cu utilizare de materiale sustenabile.
• Cabina dormitor principal are un pat construibil si elemente asortate, inclusiv foarfece ascunse (trimitand la ocupatia de baza de coafor a creatorului fan), vapor in sticla, busola, ceas plus un balcon cu o macara cu troliu actionat manual pentru a ridica lucruri pana la cabina.
• Baia are o cada construibila, toaleta si chiuveta.
• Camera pentru copii are paturi supraetajate si elemente asortate precum o carte si o harta a comorii.
• Aceasta jucarie creativa LEGO Ideas vine cu o brosura cu instructiuni de constructie si informatii despre creatorul fan si proiectantul LEGO al acestui set super.
•Masoara peste 37 cm in inaltime, 27 cm in latime si 24 cm in adancime.

Numar piese: 3036

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Baieti Adulti
Varsta 14+ 18+
Interese Decor Casute
Colectie Ideas
Subcolectie Fara
Material Plastic
Numar piese 3036
Numar figurine 4
Abilitati dezvoltate Logica, Indemanarea, Concentrarea, Inteligenta, Gandirea, Creativitatea, Atentia, Imaginatia
Culoare Multicolor

DIMENSIUNI

Lungime 24 cm
Latime 27 cm
Inaltime 37 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.