LEGO DOTS - Bratara iubitorilor de unicorni 41802, 37 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO DOTS - Bratara iubitorilor de unicorni 41802, 37 piese de la Lego

Incurajeaza exprimarea de sine distractiva cu un set inspirat de unicorni!

Cunosti un fan al lumii fantastice sau al unicornilor de 8 ani sau mai mare, care adora arta si designul magice? Daruieste-i acest set LEGO® DOTS Bratara iubitorilor de unicorni (41802). Punga include o bratara reglabila de culoare magenta, multe placute colorate, opalescente si sclipitoare, placute decorate cu un corn metalic de unicorn si aripi opalescente, precum si elemente de „diamant”, pentru a adauga stralucire. Pachetul include idei de inspiratie care stimuleaza creativitatea copiilor. Bratara e gata pentru decorare chiar de la scoaterea din punga, iar copiii pot concepe modele care sa se potriveasca pasiunii, tinutei sau dispozitiei lor.

Joaca creativa nelimitata!


seturile DOTS initiaza copiii in bucuria jocului LEGO prin experimentarea cu seturile. Orice se potriveste cu aceasta bratara, deoarece imaginatia copiilor detine magia si controlul. Seturile de design DOTS sunt instrumente creative si reprezinta surprize minunate sau cadouri de zi de nastere pentru copiii care doresc sa se exprime in moduri noi si distractive.

 

Unicorni pentru totdeauna! Sarbatoreste creatura fantastica favorita cu o bratara grozava LEGO® DOTS. intinde bratara pe orizontala si creeaza modele magice cu placutele colorate si sclipitoare. Foloseste placutele decorate un corn metalic de unicorn si aripi opalescente si elementele de „diamant” ca sa adaugi stralucire. Vrei o schimbare? Refa designul bratarii oricand ca sa se potriveasca oricarei dispozitii sau schimba si impartaseste idei de modele cu prietenii!

 

• Creeaza, poarta, impartaseste – Inspira un fan al unicornilor cu acest set artizanal LEGO® DOTS Bratara iubitorilor de unicorni (41802) si ofera-i momente de distractie imaginativa. Joaca incepe chiar de la deschiderea pungii.

• Creeaza si recreeaza – Copiii pot explora si extinde abilitatile lor pe masura ce creeaza cu ajutorul bratarii reglabile de culoare magenta si cu 36 de placute, incluzand decoratiuni pe tema unicornului si elemente de „diamant”.

• Originalitate intr-o punguta – Acest set functioneaza singur ca sursa rapida de activitati creative. Copiii pot folosi si punga LEGO® DOTS DOTS Extra 41803 (vanduta separat) pentru a-si multiplica creatiile si a se exprima.

• Cadou distractiv pentru copii de 8+ ani – Fanii artelor si designului vor adora acest set foarte personalizabil. Bratara robusta si marea varietate de placute pot fi un cadou surpriza sau un rasfat suplimentar pentru copii.

• Mica si complet portabila – Bratara masoara 20 cm in lungime, adica un spatiu suficient pentru copii sa fie creativi, sa decoreze si sa redecoreze oricand, oriunde.

• Ce provocari intampina micii designeri? – Ideile de inspiratie usor de urmat de pe ambalaj stimuleaza rapid creativitatea, iar decorarea si experimentarea cu diferite modele incepe imediat.

• Creeaza libertate si incredere – Acest set LEGO® DOTS inseamna creativitate libera. Bratara gata de decorat ofera o ocazie accesibila de a dezvolta increderea si imaginatia copiilor prin distractie.

• Joaca si exprimare de sine nelimitate – Seturile LEGO® DOTS ofera copiilor bucuria jocului LEGO prin crearea si personalizarea propriilor bijuterii, accesorii sau obiecte de decor interior.

• Calitate fara compromisuri – Din 1958, componentele LEGO® au respectat standardele stricte din domeniu pentru a garanta ca se conecteaza impecabil.

• Siguranta pe primul loc – Componentele LEGO® sunt aruncate, incalzite, zdrobite, rasucite si analizate pentru a garanta ca setul Petic de cusut respecta standardele globale stricte de siguranta.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.