LEGO DOTS - Sertar creativ cu animale 41805, 643 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO DOTS - Sertar creativ cu animale 41805, 643 piese de la Lego

Exprimare de sine nelimitata cu acest util set de decor interior!

Cunosti un iubitor de animale de 6 ani sau mai mare care adora arta si designul? isi poate explora ambele pasiuni cu acest set util si distractiv LEGO® DOTS Sertar creativ cu animale (41805)! Setul e minunat pentru sesiuni de joaca scurte, de fiecare zi si contine o cutie cu un sertar functional care ofera suficient spatiu de depozitare, precum si o multime de placute colorate. Asamblarea setului e usoara si intuitiva, iar exteriorul sertarului ofera o suprafata mare pe care copiii sa creeze animalul lor favorit si sa-i confere nota personala, potrivita camerei, pasiunii sau dispozitiei lor.

Creativitate prin bricolaj!

Seturile DOTS initiaza copiii in bucuria jocului si a experimentarii LEGO pe masura ce asambleaza si decoreaza diferitele seturi. Orice se potriveste cu acest util si distractiv sertar cu animale, deoarece imaginatia copiilor detine magia si controlul. Seturile DOTS sunt pline cu posibilitati care inspira joaca independenta copiilor creativi.

 

Tine-ti obiectele pretioase in siguranta cu ajutorul unui prieten! Creeaza acest LEGO® DOTS Sertar creativ cu animale si incepe sa-l decorezi cu placute. Poti alege ce animal sa creezi din cele 6 sugestii incluse sau poti da frau liber imaginatiei si crea propriul model. Cand ai terminat, foloseste sertarul pentru a pastra articole mici. Vrei o schimbare? Refa designul sertarului oricand! #youDOTyou

 

• Creeaza, decoreaza, foloseste – Bucura un fan al animalelor cu setul artizanal LEGO® DOTS Sertar creativ cu animale (41805). Stimuleaza imaginatia si exprimarea de sine cu acest set distractiv si folositor.

• Care e animalul lor favorit? – Copiii isi pot extinde abilitatile de design pe masura ce creeaza un sertar rectangular in care sa-si pastreze comorile si pe care sa-l decoreze cu multe placute colorate.

• Imaginatie intr-o cutie – Acest set e conceput pentru experimentare si depozitare nelimitate si distractive. Copiii pot folosi placutele incluse ca sa creeze animale si modele care le reflecta personalitatea.

• Un dar de fiecare zi pentru copii de 6+ ani – Fanii bricolajului sau animalelor vor adora acest set util, personalizabil. Sertarul cu animale, cu mult spatiu de depozitare si design, este un cadou distractiv sau o rasplata binemeritata.

• Marimea perfecta pentru creativitate – Sertarul masoara 5 cm in inaltime, 10 cm in latime si 12 cm in adancime, oferind copiilor multe posibilitati sa-l foloseasca asa cum doresc.

• Decorarea incepe rapid – Ideile de inspiratie usor de urmat din pachet fac asamblarea sertarului un proces rapid, cu multe placute cu care copiii pot crea animalul preferat sau ceva cu totul diferit.

• Creeaza incredere si libertate – Acest set LEGO® DOTS inseamna creativitate libera. Sertarul ofera ocazii accesibile copiilor de a-si dezvolta ingeniozitatea si imaginatia prin design distractiv.

• Joaca si exprimare de sine nelimitate – Seturile LEGO® DOTS initiaza copiii in bucuria jocului LEGO prin crearea si personalizarea propriilor obiecte de depozitare si decor interior.

• Calitate fara compromisuri – Din 1958, componentele LEGO® au respectat standardele stricte din domeniu pentru a garanta ca se conecteaza impecabil.

• Siguranta pe primul loc – Componentele LEGO® sunt aruncate, incalzite, zdrobite, rasucite si analizate pentru a garanta ca setul Petic de cusut respecta standardele globale stricte de siguranta.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.