LEGO City - Motocicleta de cascadorie cu urs 60356, 10 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
29,90 lei
Pret 36 Rate Optimo: 1.1 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

LEGO60356

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO City - Motocicleta de cascadorie cu urs 60356, 10 piese de la Lego

Cascadorii adevarate pentru copii!     

Multe ore de joaca palpitanta ii asteapta pe copiii de 5+ ani in acest set de joc LEGO® City Motocicleta de cascadorie cu urs (60356), care contine o motocicleta cool actionata prin volant pentru realizarea de salturi si trucuri uimitoare. Adauga minifigurina pilot, cu casca lui simpatica in forma de urs, pentru actiune cu cascadorii nonstop.

Constructie interactiva si distractive!


Acest set cu motocicleta de cascadorii include instructiuni de constructie ilustrate si aplicatia LEGO Builder, un mentor digital cu instrumente intuitive de apropiere si rotire care permit copiilor sa-si vizualizeze modelul din toate unghiurile pe masura ce-l construiesc.

Copiii sunt vedetele spectacolului!


Seturile de joc LEGO City Stuntz duc copiii in miezul actiunii cu vehicule cool, structuri realiste si personaje distractive pentru joaca fantezista pe roluri. Combina acest set cu altele din gama LEGO City Stuntz ca sa creezi spectacole de cascadorii si mai extravagante!     

 

 

Alatura-te pilotului cascador si incanta multimea cu cascadorii spectaculoase pe motocicleta. Pune-ti casca simpatica in forma de urs, activeaza volantul si lanseaza-te in executarea unor trucuri grozave! Urca pe rampe la viteza maxima ca sa reusesti salturi inalte si aterizari uimitoare pe roata din spate. tine-te bine! Ursul acesta e neinfricat!       

 

• Motocicleta de jucarie pentru cascadorii – Introdu copiii de 5 ani si mai mari in lumea seturilor de joc LEGO® City Stuntz cu aceasta motocicleta de cascadorii actionata de volant.
• Ce este in cutie? – Include o motocicleta de cascadorii si o minifigurina pilot LEGO® City Stuntz cu o casca de protectie in forma de cap de urs.
• Actiune de cascadorie adevarata – Copiii imping motocicleta de cascadorii pentru a activa volantul, apoi o lanseaza pentru a executa salturi si trucuri distractive.
• O surpriza distractiva – Daruieste setul de joc LEGO® City Motocicleta de cascadorie cu urs (60356) de sarbatori, de ziua de nastere sau oricand copiilor de 5 ani si mai mari care adora jucariile cool de actiune.
• Un set cu dimensiuni de buzunar – Cand este construita, Motocicleta de cascadorie cu urs masoara 5 cm in inaltime, 6 cm lungime si 2 cm in latime.
• Colectioneaza si combina – Combina acest set de joc cu motocicleta de cascadorii cu altele din seria LEGO® City Stuntz, pentru mai multa distractie cu cascadorii.
• Include ghiduri de constructie tiparite si digitale – Copiii pot face zoom, pot roti si pot vizualiza motocicleta de cascadorii din toate unghiurile in timp ce construiesc cu aplicatia LEGO® Builder pentru smartphone si tableta.
• Copiii invata jucandu-se – Seturile de joc LEGO® City includ structuri, vehicule si personaje realiste, pentru o joaca fantezista care ajuta copiii sa-si dezvolte abilitatile creative si increderea.
• Calitate garantata – Toate componentele LEGO® se conformeaza standardelor stricte de calitate ale industriei, pentru a garanta ca sunt consistente, compatibile si ca ofera o constructie distractiva de fiecare data: sunt asa inca din 1958.
• Siguranta pe primul loc – Componentele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.