MATTEL Set de joaca Barbie - Restaurant

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set de joaca Barbie - Restaurant de la MATTEL

Micii gurmanzi se vor bucura de multă distracție și povești cu setul de jocuri Barbie® Restaurant! Acest set de jocuri fast-food are un design modern de culoare, șase zone de joc și conține un total de peste 30 de părți. Ele aprind o scânteie în copii pentru distracție nesfârșită plină de imaginație.

Copiii pot ajuta păpușa Barbie® (vândută separat) să preia comenzi la fereastra de distribuire sau să așeze până la patru oaspeți în zona de relaxare interioară de la tejghea sau în cutia din grădină. Apoi se pot îndrepta spre bucătărie, pot întoarce burgerii pe platoul rotativ, pot aranja deserturi pe platoul rotativ sau pot pune pizza la cuptor și pot vedea cum își schimbă culoarea când este „coptă”!

  • Cu un total de peste 30 de lucrări și multe oportunități de povestire, copiii de la vârsta de 3 ani se pot juca ca bucătar, chelneriță, client sau toți trei deodată!
  • Papusa se vinde separat.
  • Culorile și aspectul pot varia.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.