Arctic Lada frigorifica O23++, 230 L, Clasa A++, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Lada frigorifica O23++, 230 L, Clasa A++, Alb de la Arctic

Congelatorul orizontal O23++ de la Arctic este potrivit in orice casa, gratie performantelor sale energetice. Clasa energetica A++ din care face parte garanteaza o economie substantiala de energie, iar panoul de control cu Led-uri iti permite setarea rapida a temperaturii, datorita comenzilor usor de folosit.

Panou control LED


Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit. E simplu sa alegi optiunea dorita!

Clasa energetica A++


Garanteaza o economie substantiala de energie, comparativ cu produsele din clasa A+ si A. Economisesti vizibil cu fiecare factura

Materiale neinflamabile
Congelatoarele Arctic sunt construite din materiale ce le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Poti conta pe congelatorul tau in orice conditii!

Izolatie Densa
Congelatoarele Arctic beneficiaza de o izolatie de calitate superioara care asigura o functionare eficienta si un consum redus de energie. Mai mult, pentru ca alimentele tale sa fie in perfecta siguranta, izolatia densa pastreaza temperatura din interior constanta pentru mai mult timp.

Certificare TUV
Certificare germana pentru siguranta produselor noastre reprezinta confirmarea faptului ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Calitatea produsului ales de tine este acum recunoscuta!

Conditii extreme
Lazile frigorifice Arctic sunt proiectate si gandite sa reziste in conditii extreme, cum ar fi: variatii mari de temperatura si de tensiune electrica. Astfel, vor continua sa functioneze eficient la temperaturi de -15 grade Celsius si la variatii de tensiune intre 187 V si 246 V.

Date logistice

Greutate bruta (kg): 48,5
Greutate neta (kg): 45
Dimensiuni brute (H X l x A, cm): 91x116,2x74,2
Dimensiuni nete (H X l x A, cm): 86x110x72,5

Specificatii

Clasa energetica: A++
Consum (kwh/an): 186
Volum util (l): 230
Capacitate congelare (k/24h): 12
Autonomie (h): 67
Culoare: alb

Accesorii

2 cosuri metalice

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      230
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Culoare
      Alb

Opiniile clientilor despre Arctic Lada frigorifica O23++, 230 L, Clasa A++, Alb

Rating general:
3
5
4
3 (1)
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Mátyás Stefan (Manāu) - Scor: 3/5 | acum 4 ani
Arctic Lada frigorifica O23++, 230 L, Clasa A++, Alb

Doresc să îl cumpăr în rate

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.