Lada frigorifica Arctic AMO20P30, 205 l, Clasa F, Conditii extreme -15 grade Celsius, Fast Freezing, Autonomie 23h, 1 cos metalic, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.200,56 lei
Pret 36 Rate Optimo: 44.01 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AMO20P30

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Lada frigorifica Arctic AMO20P30, 205 l, Clasa F, Conditii extreme -15 grade Celsius, Fast Freezing, Autonomie 23h, 1 cos metalic, Alb de la Arctic

Dotat cu tehnologii eficiente, lada frigorifica AMO20P30 de la Arctic asigura prospetimea fructelor si legumelor timp indelungat. In plus, eficienta energetica de care dispune congelatorul orizontal Arctic iti garanteaza o factura electrica redusa la finalul lunii. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica.

Conditii extreme 

Aparatele frigorifice Arctic sunt proiectate astfel incat sa reziste in conditii extreme, continuand sa functioneze eficient la temperaturi ambientale de pana la -15 grade Celsius.

Izolatie densa

Congelatoarele Arctic beneficiaza de o izolatie de calitate superioara care asigura o functionare eficienta si un consum redus de energie. Mai mult, pentru ca alimentele tale sa fie in perfecta siguranta, izolatia densa pastreaza temperatura din interior constanta pentru mai mult timp.

Panou de control cu LED

Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit. E simplu sa alegi optiunea dorita!

Fast Freeze Zone

Functia Fast Freeze activeaza compresorul la capacitate maxima, astfel incat sa obtii temperaturi scazute in interiorul congelatorului in cel mai scurt timp.

Specificatii & Informatii tehnice

Cod EAN: 8690842576560
Clasa de eficienta energetica: F
Capacitate congelare (kg/24h): 9,3
Clasa de zgomot: C
Nivelul de zgomot (dB(A)): 39
Consumul anual de energie (kWh/an): 252
Clasa climatica: SN-T
Volum net total (l): 205
Consum energetic zilnic (kWh/zi): 0,621
Autonomie (h): 23
Dimensiune neta (lxLxA,cm): 91,2x75,5x67,5
Greutate neta (kg): 29
Culoare produs: White
1 cos metalic

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.