Lada frigorifica Beko HS23753, 350 l, Clasa A++, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Lada frigorifica Beko HS23753, 350 l, Clasa A++, Alb de la Beko

O lada frigorifica incapatoare, Beko HS23753 este alegerea perfecta pentru orice locuinta, indiferent de camera in care preferi sa o tii. Aceasta lada frigorifica este incadrata in clasa energetica A++, o clasa energetica ce consuma cu pana la 29% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A+.

Eficienta energetica A++

Aparatele frigorifice in clasa energetica A++ consuma cu pana la 29% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A+.

Certificare TUV

Congelatoarele orizontale Beko sunt certificate TUV, confirmarea faptului ca respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei.

Materiale neinflamabile

Materialele din care sunt construite congelatoarele Beko le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu.

Cosuri metalice

Acum iti poti organiza cu usurinta lada frigorifica deoarece vei gasi in interiorul acesteia cosuri metalice care te vor ajuta sa iti aranjezi alimentele mult mai usor.

Securizare yala


Inchiderea etansa garanteaza securizarea usii congelatorului. Poti conta pe faptul ca vei avea control deplin asupra accesului la alimentele din interiorul lui.

Avertizare luminoasa


Avertizarea luminoasa se activeaza in cazul in care temperatura din interiorul aparatului frigorific nu este corespunzatoare, cand functia de congelare rapida este activa sau cand apare o situatie neprevazuta. Astfel, vei sti intodeauna daca aparatul tau frigorific functioneaza in parametri optimi.

Iluminare interioara


Aparatele frigorifice sunt echipate cu iluminare interioara, astfel incat vei gasi intotdeauna ingredientele necesare pentru preparatele tale.

Performanta si consum


Clasa energetica: A++
Consum (kWh/an): 234
Capacitate congelare (kg/24 h): 22


Date tehnice


Volum brut (litri): 369
Volum net congelator (litri): 350
Culoare: Alb
Numar compresoare: 1
Dimensiuni (IxLxA, cm): compresor


Functii si caracteristici


Panou de control cu LED-uri
Iluminare interioara
Yala
Garnitura antibacteriana
Accesorii Cosuri: 4

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      350
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.