Liebherr Lada frigorifica GTP 3656, 331 l net, clasa A+++

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Lada frigorifica GTP 3656, 331 l net, clasa A+++ de la Liebherr

StopFrost

         

Functia automata SuperFrost


Inovatia StopFrost ofera doua avantaje decisive: Inghetarea congelatorului si mancarea inghetata este substantial redusa, ceea ce inseamna ca decongelarea trebuie sa fie efectuata mult mai rar. De aceea congelatorul poate fi deschis fara efort in orice moment.
 
Functia automata SuperFrost realizeaza congelarea simpla si economiseste energie. Reduce rapid temperatura la -32 grade C si astfel aerul rece pastreaza vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata SuperFrost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 65 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice.
 

Alarma usa

         

FrostControl


Alamra sonora care avetizeaza utilizatorul in cazul in care usa a fost deschisa mai mult de 60 de secunde pentru a proteja in conditii de siguranta a produselor alimentare.
 
In cazul unei pene de curent, afisajul FrostControl indica cea mai ridicata temperatura care a fost atinsa in compartimentul congelatorului, ajutand astfel la evaluarea calitatii, durata de depozitare a produselor congelate care au fost afectate de pana de curent.
 

Protectie pentru copii

         

Congelator


Functia de blocare pentru copii este programata pentru a preveni oprirea din greseala a aparatului. Un simbol din sistemul de control MagicEye, indica atunci cand protectia pentru copii a fost activat.
 
Fabricat dintr-o singura bucata pentru durabilitate maxima. Garanteaza o rezitenta ridicata si previne coroziunea.

Gama: Premium
Dimensiuni (IxLxA): 91,7 x 136.9 x 80.7 cm
Capacitate totala: 331 l

Clasa energetica: A+++
Clasa climatica: SN-T
Culoare: Alb
Capacitate neta congelator: 331 l
Display MagicEye: Digital
Maner: Ergonomic
Decongelare congelator: manuala
Timp de depozitare in caz de avarii: 77 h
Capacitate de congelare in 24 de ore: 35 kg
Functie SuperFrost: controlata prin cantitate

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.