Samus Lada frigorifica LS330A+, 316 l, Clasa A+, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Lada frigorifica LS330A+, 316 l, Clasa A+, Alb de la Samus

Uz personal sau comercial

Vrei sa pastrezi alimentele preferate si sa te bucuri de ele pe intreg parcursul anului, indiferent de sezonalitatea lor? Sau ai un mic business unde vrei sa oferi tot timpul clientilor produsele pastrate in conditii optime? Lada frigorifica Samus vine in sprijinul tau in orice situatie. Cu o capacitate mare si o compartimentare generoasa, aceasta se dovedeste un ajutor de nadejde oriunde, oricand

Clasa energetica A+

Conservi produsele pentru o perioada lunga de timp cu economie mare de energie. Lada frigorifica Samus, incadrata in clasa energetica A+, te ajuta sa economisesti cu pana la 24% mai mult la factura de lumina, in comparatie cu alt produs similar din clasa A de energie. Astfel, consumul anual al lazii Samus este de numai 218 kWh/an

inox
inox

Capacitate mare de stocare

Cu un volum de 316 litri, lada frigorifica Samus este extrem de incapatoare. Congelezi o cantitate mare de alimente si profiti la maxim de intregul interior al acesteia. Iar pentru produsele de dimensiuni reduse, ca sa le gasesti repede, exista in partea dreapta un cos de depozitare din aluminiu. Acesta poate fi scos in cazul in care nu ai nevoie de el.

Capacitate mare de congelare

Cu lada frigorifica Samus congelezi o cantitate de pana la 23 kilograme in numai 24 de ore. Fructe, legume, carne. Te asiguri ca vei savura aceeasi prospetime in orice perioada a anului.

inox
inox

Panou electronic

Esti la o apasare de buton distanta de setarea temperaturii dorite in interiorul lazii. Panoul de control cu led-uri iti ofera control absolut asupra lazii. Este intuitiv si usor de folosit, intreg displayul fiind si rezistent la apa, astfel ca micile incidente nu isi vor face locul.

Fiabilitate, flexibilitate, siguranta

Muti lada usor si rapid unde vrei si cand vrei datorita rotilelor din dotare. Ai acces facil la interior cu ajutorul manerului situat pe capacul superior al lazii. Aceasta are prevazut si orificiu pentru drenaj.

inox
inox

Fast Freeze

Congeleaza rapid fructele, legumele sau carnea alegand optiunea de Fast Freeze. Odata setata pe Fast Freeze, compresorul se va activa si va merge incontinuu asigurand cea mai scazuta temperatura in interiorul lazii. Daca uiti sa revii la temperatura initiala, stai fara griji. Dupa 52 de ore lada va trece automat pe treapta 5 de temperatura, iar tu vei economisi energie electrica.

 
 
Caracteristici:
 
Clasa energetica A+
Capacitate bruta: 335 litri
Capacitate neta: 316 litri
Control electronic
Termostat reglabil
Interior aluminiu
FAST FREEZE
Consum energetic 281 kWh/an
Capacitate congelare: 23 kg/24h
Dezghetare manuala
Temperatura interioara ≤ -18°C
Orificiu pentru drenaj
Rotile pentru o deplasare usoara
Dimensiuni brute: 1156x748x887 mm (LxAxI)
Dimensiuni nete: 1119x703x851 mm (LxAxI)
Greutate bruta: 50 kg
Greutate neta: 44 kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      316
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare
      Alb

Opiniile clientilor despre Samus Lada frigorifica LS330A+, 316 l, Clasa A+, Alb

Rating general:
5
5 (2)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Labici (Ruscova) - Scor: 5/5 | acum 4 ani
Samus Lada frigorifica LS330A+, 316 l, Clasa A+, Alb

Dimensiunea lazi

Adriana P - Scor: 5/5 | acum 6 ani
Samus Lada frigorifica LS330A+, 316 l, Clasa A+, Alb

Deocamdata e perfecta lada, silentioasa iar cu inghetatul se descurca cu tot ce are prin ea. Pro: - incapatoare.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.