Gloss de buze Max Factor Colour Elixir 45 Luxurious Berry

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Gloss de buze Max Factor Colour Elixir 45 Luxurious Berry de la Max Factor

Evidentiaza aspectul buzelor tale cu ajutorul glossului Max Factor Colour Elixir pentru o  stralucire spectaculoasa si senzatia de buze hidratate. Disponibil in multe nuante, de la discrete pana la vibrante. Produsul se aplica pe buze cu usurinta, pentru un accent superb de culoare, si fara senzatia neplacuta lipicioasa. E timpul sa stralucesti!
   
Formula

Formula ultra-stralucitoare si hidratanta este ideala pentru purtarea impreuna cu rujul tau favorit, creand nuante si efecte deosebite. Buzele se simt moi si hidratate, avand un finisaj stralucitor ce nu va ramane neobservat.

Sfaturi de la make-up artisti

Creeaza un efect incredibil de marire a buzelor prin aplicarea unei cantitati mici peste rujul obisnuit, exact in centrul buzelor. Pentru un aspect de buze si mai pline, intai contureaza-ti buzele cu o nuanta potrivita de creion de buze, apoi  aplica glossul.
   
Beneficii:

- Un accent proaspat de culoare, fara o senzatie neplacuta, lipicioasa;
- Senzatia de buze catifelate, hidratate si atragatoare;
- Finish ultra-stralucitor;
- Formula infuzata cu potentiatori de stralucire si uleiuri hidratare;
- Formula hidratanta pentru buze moi si netede;
- Disponibil intr-o gama de nuante: de la discrete la vibrante;

Ingrediente: Polybutene, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Oleyl Alcohol, Candelilla Cera, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, BHT, Propylparaben, Aroma, Limonene, Benzyl Benzoate [+/- CI 77891, CI 45410, CI 73360, CI 15850, CI 15985, CI 19140, CI 77499, CI 42090].

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Buze
Tip produs Luciu de buze
Tip Clasic
Forma/Textura Lichid
Aspect Lucios
Gama Colour Elixir
Beneficii Hidratant
Numar bucati 1
Cantitate 3.8 ml
Culoare Roz aprins
Nuanta Luxurious Berry
Cod culoare 45

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.