Mascara Max Factor Masterpiece, High Definition, 01 Rich Black, 4.5 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mascara Max Factor Masterpiece, High Definition, 01 Rich Black, 4.5 ml de la Max Factor

Incadreaza-ti ochii cu gene frumoase si spectaculoase. Mascara Max Factor Masterpiece iti transforma imediat look-ul, aducand genelor tale un aspect de pana la 5 ori mai de impact fata de genele naturale.
   
Formula
Periuta IFX de inalta tehnologie ofera o aplicare precisa si un machiaj uniform pentru fiecare geana, definire  si separare. Aplicatorul si asezarea perilor permite actiunea duala de separare si definire, dar si imbraca fiecare geana pentru obtinerea unui look uniform si armonios. Formula care nu se intinde si nu lipeste genele, permitandu-ti sa ai un aspect profesionist. Mai mult, este usor de inlaturat cu apa si sapun si este potrivita si pentru ochii sensibili si purtatorii lentilelor de contact.
   
Sfaturi de la make-up artisti
Pentru a aplica mascara, priveste in jos intr-o oglinda si aplica produsul cu miscari laterale, pornind de la radacini spre varfuri.  Apoi priveste in sus si aplica mascara si pe genele inferioare. Utilizeaza varful periutei pentru a ajunge si la cele mai mici gene si pentru a crea un look bine definit. Asteapta pana cand produsul se usuca putin, apoi aplica un al doilea strat pe genele superioare. Nu incerca sa aplici mascara introducand periuta in mod succesiv in tub, deoarece aerul ramas in interior va usca produsul.
   
- Periuta IFX de inalta tehnologie imbraca uniform genele;
- Ofera gene de 5 ori mai uimitoare decat genele naturale;
- De 5 ori mai mult volum, contrast si vizibilitate;
- Periuta IFX machiaza si genele mici din colturile ochilor;
- O alegere potrivita pentru ochii sensibili;
- Potrivit si pentru purtatorii lentilelor de contact.
   

Ingrediente: Aqua, Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera, Triethanolamine, Lecithin, Propylene Carbonate, Polyvinyl Alcohol, Synthetic Wax, Oleic Acid, Alcohol Denat., Glycerin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Panthenol, Polyethylene, Glycine Soja Oil, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Dimethicone, Methylcellulose, Silica Dimethicone Silylate, Trisodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Propylparaben, Methylparaben, Ethylparaben, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium Laureth Sulfate, Ammonium Hydroxide, Sulfuric Acid, Denatonium Benzoate,T-butyl Alcohol, [+/- CI 77499, CI 77491, CI 77492]

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ochi
Tip produs Mascara
Tip Clasic
Beneficii Volum, Definire
Continut pachet 1 x Mascara
Numar bucati/set 1
Cantitate 4.5 ml


CULOARE

Culoare Negru
Aspect Colorat
Cod culoare 01
Nuanta: Rich Black

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.