Corector lichid Max Factor Mastertouch 303 Ivory, 10 g

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Corector lichid Max Factor Mastertouch 303 Ivory, 10 g de la Max Factor

Te-ai intrebat vreodata cum reusesc modelele sa aiba mereu o piele cu aspect perfect? Testat in culisele celor mai importante show-uri de catwalk de make-up artisti profesionisti, corectorul Max Factor Mastertouch Concealer este un produs miraculos care ofera expertiza make-up artistilor. Forma de stilou este usor de utilizat si favorizeaza o aplicare rapida, fina si precisa, datorita varfului din burete care controleaza cantitatea necesara de produs. Textura usor de aplicat ascunde imperfectiunile si estompeaza cearcanele.
   
Formula
Formula ce difuzeaza lumina si aplicatorul ce netezeste textura pielii ajuta corectorul sa se imbine perfect cu pielea, oferindu-i un aspect desavarsit. Corectorul Max Factor Mastertouch Concealer contine SPF 10 pentru a-ti proteja pielea impotriva razelor solare.
   
Sfaturi de la make-up artisti
Este de preferat sa se aplice dupa fondul de ten pentru a le permite particulelor sale ce reflecta lumina sa ramana vizibile. Pentru a asigura o aplicare uniforma, estompeaza fie cu o pensula mica, fie cu varfurile degetelor. La aplicarea in zona de sub ochi, priveste in jos si plaseaza corector numai in portiunile umbrite. Daca vrei sa finisezi cu pudra, alege una translucida pentru a evita strangerea produsului.
   
- Formula difuzeaza lumina si corecteaza umbrele cat ai clipi;
- Aplicatorul asigura o aplicare uniforma a produsului;
- Designul tip stilou face ca aplicarea sa fie rapida si usoara;
- Buretelul ofera precizie, datorita cantitatii optime de produs pe care o furnizeaza;
- Acopera cearcanele si imperfectiunile;
- Non-comedogenic, nu astupa porii;
- SPF 10;
- Testat dermatologic, potrivit si pielii sensibile.
   
Ingrediente: Aqua, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Dimethicone, Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Sodium Chloride, PVP, Laureth-7, Trihydroxystearin, Methicone, Arachidyl Behenate, Titanium Dioxide (Nano), Silica, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Ethylene/Methacrylate Copolymer, Synthetic Wax, Ethylene Brassylate, Behenic Acid, Polyethylene, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Isopropyl Titanium Triisostearate, Sodium Dehydroacetate, Methylparaben, Propylparaben [+/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499]

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ochi
Tip produs Anticearcan, Corector
Tip Clasic
Tipul de ten Cu imperfectiuni, Sensibil
Forma/Textura Fluid
Protectie solara 10 SPF
Greutate 10 g


CULOARE

Nuanta Ivory
Culoare Bej
Cod culoare 303

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.