Fond de ten Max Factor Healthy Skin Harmony, Miracle Foundation, 60 Sand, 30 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Fond de ten Max Factor Healthy Skin Harmony, Miracle Foundation, 60 Sand, 30 ml de la Max Factor

Fondul de ten Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle Foundation e un produs multi-functional, care te ajuta sa obtii piele perfecta, cu aspect radiant si sanatos, dintr-o singura aplicare. Noul fond de ten e mai benefic pentru piele decat nepurtarea machiajului.
   
Formula
Fondul de ten Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle Foundation e un machiaj hibrid, cu o formula si ingrediente inteligente, create special pentru a se adapta factorilor de stres interni si externi: hidratare 24 de ore, protectie SPF 20 si control al luciului inestetic; te ajuta sa-ti feresti pielea de uscaciune, stralucire si expunere. Fondul de ten reface pielea obosita, afectata de stres.
   
Sfaturi de la make-up artisti
Pentru a alege nuanta perfecta, fondului de ten trebuie testat pe linia maxilarului. Pentru acoperire uniforma, aplica o cantitate mica de fond de ten in centrul fetei si intinde-l cu o pensula de fond de ten sau cu varfurile degetelor. Ai grija ca intotdeauna sa aplici fondul de ten in lumina naturala.
   
- Hidratare 24 de ore pentru piele hranita;
-Protectie solara (contine SPF 20);
-Absoarbe sebumul si controleaza luciul inestetic al pielii;
-Se adapteaza nevoilor pielii tale de pe parcursul zilei;
-Look fara imperfectiuni, ce se mentine proaspat intreaga zi;
-Acoperire medie spre mare;
-Testat dermatologic.
   
Ingrediente: Aqua, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Glycerin, Titanium Dioxide, Dimethicone, Talc, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Aluminum Starch Octenylsuccinate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, PVP, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Trihydroxystearin, Arachidyl Behenate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol,Methicone, Parfum, Sodium Benzoate, Silica, Acrylonitrile/Methyl Methacrylate/Vinylidene Chloride Copolymer, Synthetic Wax, Polyglyceryl-4 Isostearate, Hexyl Laurate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Niacinamide, Ethylene Brassylate, Behenic Acid, Polyethylene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Citronellol, Linalool, Eugenol [+/- CI 77492, CI 77491, CI 77499]
   

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip produs Fond de ten
Tip Clasic
Forma/Textura Fluid
Protectie solara 20 SPF
Gradul de acoperire Mediu, Mare


Tipul de ten

Normal
Uscat
Gras
Mixt
Cu imperfectiuni
Sensibil
Matur


Gama Miracle Foundation
Beneficii Reducerea sebumului
Hidratant
Cantitate 30 ml


CULOARE

Nuanta Sand
Cod culoare 60

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.