Pudra compacta Max Factor Creme Puff 042 Deep Beige, 21 g

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Pudra compacta Max Factor Creme Puff 042 Deep Beige, 21 g de la Max Factor

Este usor sa obtii un finish seducator cu ajutorul acestei pudre compacte cu efect irezistibil, ce ofera acoperire medie spre mare. Max Factor Creme Puff este o pudra compacta clasica, ce poate functiona si pe post de fond de ten.
   
Formula
Ofera atat acoperire uimitoare, cat si un frumos finisaj mat, deoarece formula absoarbe excesul de sebum. Este ideala pentru toate tipurile de ten si ofera un look fara imperfectiuni, cu o stralucire discreta, datorita milioanelor de particule ce reflecta lumina. Creme Puff este o pudra compacta versatila, potrivita pentru orice ocazie.
   
Sfaturi de la make-up artisti
Alege look-ul pe care il doresti folosind numai pudra aplicata peste o crema hidratanta pentru un efect de prospetime, peste fondul de ten pentru un rezultat demn de covorul rosu, sau chiar ca un produs all-in-one pentru o stralucire naturala, fermecatoare. Pentru cele mai bune rezultate aplica prin miscari descendente, peste fondul de ten, corector si fard de obraz, pentru un finisaj fara luciu inestetic. Trece pensula de pudra prin produs si inlatura excesul folosind dosul palmei. Pentru un look proaspat al pielii, foloseste-o pe post de fond de ten peste crema hidratanta.
   
Max Factor Creme Puff - piele perfect neteda, ce radiaza. Pentru un look luminos, aplica folosind o pensula de pudra.
   
- Piele radianta cu aspect uniform;
- Particulele ce reflecta lumina dau o stralucire subtila;
- Compatibilitate dovedita cu pielea, potrivita tuturor tipurilor de ten;
- Acoperire de la medie la mare, cu finisaj mat;
- Formula absoarbe excesul de sebum;
- Poate fi folosita simplu, direct dupa crema hidratanta, sau peste fondul de ten;
- Un reper in lumea machiajului, lansat in 1953, care a trecut testul timpului.
   

Ingrediente: Talc, Calcium Carbonate, Zinc Stearate, Paraffinum Liquidum, BHA, BHT, Sorbitan Sesquioleate, Lanolin Oil, Polysorbate 60, Stearic Acid, Aqua, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Amyl Cinnamal, Coumarin, Evernia Prunastri Extract, Benzyl Salicylate, Geraniol, [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77007]

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip produs Pudra
Tip Clasic
Tipul de ten

Normal
Uscat
Gras
Mixt
Cu imperfectiuni
Sensibil
Matur


Forma/Textura Compact
Gradul de acoperire Mediu, Mare
Gama Creme Puff
Beneficii Reducerea sebumului
Greutate 21 g


CULOARE

Aspect Mat
Nuanta Deep Beige
Culoare Bej
Cod culoare 042

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.