Fond de Ten Rimmel Lasting Finish Breathable, 400, Natural Beige, 30 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Fond de Ten Rimmel Lasting Finish Breathable, 400, Natural Beige, 30 ml de la Rimmel

Iti doresti ca tenul tau sa aiba un aspect natural si sanatos? De acum poti obtine acest look cu  Fondul de ten Lasting Finish Breathable de la Rimmel London, ce sfideaza machiajul de lunga durata.

Fondul de ten Lasting Finish Breathable asigura o acoperire extrem de usoara, fluida, fara imperfectiuni, de lunga durata si cu toate acestea  ii va permite tenului tau sa respire.

Formula cu acoperire medie este rezistenta la transfer si la umezeala (pentru aproximativ 25 de ore), nu lasa imperfectiuni si hidrateaza tenul. In plus, are factor de protectie 20 SPF.

Textura extrem de usoara, durabila, care permite tenului tau sa respire, se datoreaza formulei Rimmel cu anti-oxidanti, care include de asemenea Vitaminele A, C si E.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip produs Fond de ten
Tip Clasic
Forma/Textura Fluid
Protectie solara 20 SPF


Tipul de ten

Normal
Uscat
Gras
Mixt
Cu imperfectiuni
Sensibil
Matur


Gama Lasting Finish


Beneficii

Lunga durata
Rezistent la transfer
Rezistent la apa
Proprietati Vitamine


Continut pachet 1 x Fond de ten
Cantitate 30 ml


CULOARE

Nuanta Natural Beige
Cod culoare 400

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.