Masina de gaurit si insurubat (bormasina) pe acumulator Einhell TE-CD 18/40-1 Li, 18 V, tehnologia PXC, 2 viteze, 1500 RPM, 40 Nm, 2 acumulatori 1.5 Ah, incarcator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
640,34 lei
Pret 36 Rate Optimo: 23.47 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4513939

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de gaurit si insurubat (bormasina) pe acumulator Einhell TE-CD 18/40-1 Li, 18 V, tehnologia PXC, 2 viteze, 1500 RPM, 40 Nm, 2 acumulatori 1.5 Ah, incarcator de la Einhell

  • Ca membru al puternicei familii Power X-Change, toti acumulatorii din seria inovatoare de sisteme litiu-ion pot fi combinati cu toate dispozitivele PXC din zona de gradina si din zona de scule.
  • Designul ergonomic si manerul moale, care sunt concepute pentru o manevrabilitate maxima si o prindere ferma si sigura, va permit sa lucrati confortabil.
  • Mandrina de gaurit cu un singur manson de 13 mm ia accesoriul pentru unealta dorit in cel mai scurt timp. Controlul electronic al vitezei asigura ca lucrul este adecvat materialului si aplicatiei.
  • Masina de gaurit cu acumulator TE-CD 18/40 Li este o masina universala perfecta pentru lucrul in casa, atelier sau garaj. Cutia de viteze, cu doua viteze permite gaurirea si insurubarea puternica.
  • Tehnologia extrem de dezvoltata litiu-ion a seriei Power X-Change rezista la autodescarcare.
  • Pentru o munca optima chiar si in zone intunecate si zone inaccesibile, iluminarea cu LED asigura o vedere clara a zonei de lucru in orice moment.
  • Masina de gaurit cu acumulator este flexibila si gata de utilizare in orice moment datorita celor doi acumulatori PXC de 1,5 Ah inclusi in pachetul de livrare si a unui incarcator de 30 de minute.

 

Schimbarea usoara a sculei

Mandrina rapida fara cheie cu un singur manson, cu functie de oprire rapida si blocare automata a arborelui, permite schimbarea rapida a burghiului.

   

 

Maner moale ergonomic

Manerul moale ergonomic, care este conceput pentru o manevrabilitate maxima si ofera o prindere ferma si sigura, permite lucrul confortabil.

   

 

Iluminare LED integrata

Iluminarea LED integrata va permite sa lucrati optim in orice moment, chiar si in zonele intunecate si greu accesibile.

   

 

Control electronic al vitezei

Cu controlul electronic al vitezei, masina cu acumulator poate fi adaptata optim materialului respectiv si domeniului de aplicare.

Puternic, eficient si durabil!

Puternicul multifunctional pentru hobby-ul ambitios de bricolaj

Masina de gaurit cu acumulator Einhell TE-CD 18/40-1 Li (2x1,5 Ah) are o cutie de viteze puternica cu doua trepte, cu un cuplu de 40 Nm si 21 de niveluri de cuplu, care permit lucrari puternice de gaurire si insurubare. Ambreiajul cu alunecare la cuplu impiedica strangerea excesiva a suruburilor. Masina de gaurit este, de asemenea, un membru al familiei Power X-Change si, astfel, are toate avantajele asociate acumulatorilor litiu-ion combinabili si eficienti.

Pregatit pentru fiecare utilizare!

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs

Masina de gaurit

Surubelnita electrica

Tip lucrare Hobby
Tip alimentare Acumulator
Suprafata lucru

Lemn

Metal

Plastic

Tip mandrina Standard
Dimensiune mandrina 13 mm
Functii Acumulator
Continut pachet

1 x Bormasina

1 x Incarcator

2 x Acumulator

Material Plastic Metal
Culoare Rosu Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Nivel zgomot 86 dB
Viteza maxima (rpm) 1500
Tensiune alimentare 18 V
Trepte ajustare cuplu 21
Cuplu maxim 40 Nm

ACUMULATOR

Tip acumulator Li-Ion
Capacitate acumulator 1.5 Ah
Durata de incarcare 30 min
Numar acumulatori inclusi 2

DIMENSIUNI

Lungime 320 mm
Latime 100 mm
Inaltime 350 mm
Greutate 7.19 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.