Ciocan rotopercutor SDS+ Skil F0151766AN, 1500 W, 4.5 J, 220-240 V, 40 mm diametru maxim de gaurire, 800 RPM

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
587,27 lei
Pret 36 Rate Optimo: 21.53 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

F0151766AN

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ciocan rotopercutor SDS+ Skil F0151766AN, 1500 W, 4.5 J, 220-240 V, 40 mm diametru maxim de gaurire, 800 RPM de la skil

Ciocan rotopercutor SDS+ Skil F0151766AN, 1500 W, 4.5 J, 220-240 V, 40 mm diametru maxim de gaurire, 800 RPM

 
Ciocan extrem de puternic in forma de L

Acest ciocan rotativ in forma de L SKIL 1766, echipat cu un motor de 1500 W si echipat cu trei functii, este extrem de puternic si versatil. Include un puternic mecanism pneumatic de impact pentru gaurirea in beton, o oprire de percutie pentru gaurirea si insurubarea normala si un opritor de rotatie pentru cizelarea usoara. Sistemul SDS + garanteaza schimbarea rapida si usoara a accesoriilor. Sistemul de reducere a vibratiilor, designul in forma de L si carcasa robusta a angrenajului de magneziu asigura un confort sporit si fac ca ciocanul rotativ sa fie instrumentul ideal pentru exigenta de foraj in beton de pana la 36 mm si cu dalta.

Toate functiile pentru lucrarile dvs. de foraj

Ciocanul rotativ SKIL 1766 este instrumentul ideal pentru toate lucrarile de foraj solicitante. Se antreneaza mecanismul de impact pentru gaurirea in beton pana la cel putin 36 mm si se decupleaza pentru lucrari normale de foraj si insurubare. Folositi opritorul de rotatie pentru lucrarile de cizelare, cum ar fi indepartarea rapida a placilor de baie.

Confort si maiestrie a muncii

Designul in forma de L cu motor vertical permite o constructie mai compacta pentru un confort optim de utilizare. Perforatorul are un sistem de reducere a vibratiilor in timpul lucrului. Instrumentul are, de asemenea, o carcasa de magneziu robusta, de inalta calitate. Selectorul de preselectie rapida va permite sa setati viteza dorita.

Avantaje practice pentru un confort sporit

Instrumentul este special conceput pentru locuri de munca solicitante, ceea ce este subliniat de carcasa robusta de magneziu. Manerul cu material dublu antiderapant si manerul lateral reglabil asigura o manevrare confortabila cu doua maini. Grosimea practica de adancime va permite sa reglati adancimea de gaurire a gaurilor orb.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masina de gaurit
Tip lucrare Hobby
Tip alimentare La retea
Suprafata lucru Lemn Beton Otel
Tip mandrina SDS+
Functii Insurubare Gaurire cu percutie Sistem de reducere a vibratiilor
Continut pachet 3 Burghie SDS-Plus (8 / 10 / 12 mm x 150mm) Manual de utilizare Mandrina cu cheie 13 mm + adaptor SDS Carcasa din plastic Maner lateral bi-material SDS+ dalta cu varf SDS+ dalta plata
Material Magneziu
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1500 W
Nivel zgomot 106 dB
Viteza maxima (rpm) 800
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Cuplu maxim 4.5 J

DIMENSIUNI

Diametru gaurire in beton 36 mm
Diametru gaurire in otel 13 mm
Diametru gaurire in lemn 40 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.