skil Masina de gaurit cu percutie 6110AA, 3800 RPM, 2 viteze

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de gaurit cu percutie 6110AA, 3800 RPM, 2 viteze de la skil

•  Masina de gaurit cu percutie din seria „Energy Line“

Masina de gaurit cu percutie Skil 6110AA este special conceputa pentru seria Skil „Energy Line”: performanta ridicata, protectia mediului si libertate maxima de miscare. Cu o masa de numai 1,2 kg, aceasta masina de gaurit este foarte compacta si usoara. Este inzestrata cu tot ce aveti nevoie – un cablu de alimentare de 6 metri lungime pentru libertate de miscare suplimentara si o mandrina de 10 mm cu manson dublu, fara cheie, pentru schimbarea rapida a accesoriilor. Turatia variabila cu viteza preselectabila va ofera versatilitate si control asupra lucrarii. Iar functia de inversare a sensului este utila atunci cand doriti sa slabiti sau sa scoateti suruburi. Aceasta masina de gaurit cu percutie se livreaza impreuna cu un maner lateral si cu un sistem de reglare a adancimii.


•  „Energy Line“: performanta ridicata, protectia mediului si cea mai buna libertate a miscarii

Uneltele din seri Skil „Energy Line“ sunt caracterizate de performanta ridicata, protectia mediului si cea mai buna libertate a miscarii. Performanta ridicata inseamna ca aceste unelte abordeaza orice lucrare comuna de bricolaj, din casa si din jurul casei. Protectia mediului este oferita de consumul redus de energie, de consumul limitat de materii prime si de constructia compacta si usoara. Cea mai buna libertate a miscarii este asigurata de corzile lungi de alimentare, de 6 sau 10 metri, care combina avantajul energiei neintrerupte ale alimentarii de le retea, si libertatea aditionala a miscarii in timpul lucrului.

Set de livrare:

• Maner lateral
• Sistem de reglare a adancimii

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masina de gaurit cu percutie
Tip lucrare Hobby
Tip alimentare La retea
Suprafata lucru Lemn Metal Zidarie
Tip mandrina Rapida
Dimensiune mandrina 10 mm
Functii Softgrip
Continut pachet 1 x Manual de utilizare
Culoare Negru/Rosu

DIMENSIUNI

Greutate 1.2 Kg
Lungime cablu 6 m
Diametru gaurire in zidarie 10 mm
Diametru gaurire in otel 8 mm
Diametru gaurire in lemn 25 mm

CARACTERISTICI TEHNICE

Nivel zgomot 106 dB 95 dB
Viteza maxima (rpm) 3800
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.