Aparat de spalat cu presiune Karcher K 7 Full Control Plus Home, 3000 W, 600 l/h, 180 bar, 60C temperatura maxima

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de spalat cu presiune Karcher K 7 Full Control Plus Home, 3000 W, 600 l/h, 180 bar, 60C temperatura maxima de la Karcher

Descriere:

Aparatul de spalat cu presiune K 7 Full Control Plus Home este ideal pentru un randament pe suprafata de 60 m²/h si include kit-ul Home cu accesoriul de curatat suprafete T 450 si 1 litru de detergent 3-in-1 pentru curatat piatra. Setarea presiunii se face de pe pistolul Full Control Plus si poate fi modificata cu usurinta printr-o simpla apasare de buton, iar verificarea setarii selectate se face pe afisajul LCD. Prin urmare, intotdeauna vei avea in mainile tale presiunea potrivita pentru fiecare suprafata. Pistolul se poate aseza cu usurinta impreuna cu lancea de pulverizare, in timpul unor intreruperi scurte pe timpul curatarii. Lancea de pulverizare multifunctionala 3-in-1 este foarte practica cu diferite tipuri de jet, comutarea de la presiune ridicata la modul de detergent este posibila fara a fi schimbata lancea de pulverizare. Ergonomia aparatului este data de manerul telescopic cu inaltime reglabila pentru manevrare usoara si depozitare compacta, de sistemul Plug&Clean foarte usor de utilizat pentru a schimba detergentul cu o miscare usoara, si de centrul de greutate situat mai jos pentru o stabilitate mai mare. Ghidajul pentru furtun si baza solida, care poate fi utilizata ca un al doilea maner de transport, vin in completarea acestui aparat inovativ facandu-l mai convenabil.

CARACTERISTICI SI BENEFICII

Pistol Full Control Plus Lance de pulverizare multifunctionala 3-in-1 Plug 'n' Clean
Pistol Full Control Plus
Cu butoane pentru reglarea presiunii si dozarea detergentilor. Afisajul LCD al pistolului de declansare Full Control Plus permite utilizatorilor sa verifice cu usurinta setarile pe care le-au aplicat.
Lance de pulverizare multifunctionala 3-in-1
Prin simpla rotire a lancei de pulverizare puteti selecta diverse tipuri de jet, schimband dupa nevoi duza cu jet plan, duza rotativa si duza pentru detergent.
Plug 'n' Clean
Aplicare rapida si usoara a detergentilor. Detergentii Karcher cresc eficienta si ajuta la protejarea si ingrijirea suprafetelor ce sunt curatate.

Maner telescopic
Fabricat din aluminiu de calitate superioara.
Maner reglabil pe inaltime pentru manevrare usoara.
Complet retractabil pentru depozitare optima.
Pozitia de stationare pastreaza accesoriile atent stocate in orice moment
Pistolul de declansare Full Control Plus si lancea de pulverizare conectate pot fi stocate convenabil pe aparat in timpul pauzelor de lucru.
Pistolul de declansare Full Control Plus este intotdeauna gata de utilizare si accesibil.
Odata ce lucrarea este completa, pistolul de pulverizare Full Control Plus si lancea de pulverizare pot fi stocate pe dispozitiv pentru a economisi spatiu.
Sistem de conectare rapida
Furtunul de inalta presiune este rapid si usor de conectat la dispozitiv si la pistolul de declansare.

Date tehnice


Racord iesire 3 kW
Capacitate pe suprafata 60 m²/h
Greutate fara accesorii 17.6 kg
Greutate cu ambalaj 20.7 kg
Temperatura maxima de alimentare 60 °C
Dimensiuni (L x l x H) 463 x 330 x 667 mm
Presiune 2 - bis zu 18 MPa
Debit transportat max. 600 l/h
Tipul de curent 230 V - 50 Hz


Echipare


Motor racit cu apa
3-in-1 Multi Jet
Aplicarea detergentului, Sistem Plug 'n' Clean
Sac moale
Maner telescopic
Adaptor racord furtun de gradina A3/4"
Sistem Quick Connect pe aparat
Pistol de presiune ridicata, Pistol G 180 Q Full Control Plus
Home Kit, Curatitor de suprafete T 450, Detergent fatade si piatra 3-in-1, 1 l
Filtru fin de apa integrat
Furtun de presiune, 10 m

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.