Aparat de spalat cu presiune Karcher K 4 Full Control Premium Home, 1800 W, 420 l/h, 130 bar, 40C temperatura maxima

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de spalat cu presiune Karcher K 4 Full Control Premium Home, 1800 W, 420 l/h, 130 bar, 40C temperatura maxima de la Karcher

Descriere:

Aparatul de spalat cu presiune Karcher K 4 Full Control Premium Home cu tambur pentru furtun este ideal pentru curatarea ocazionala a murdariei de nivel moderat, cu o performanta pe suprafata de 30 mp / h. Include kit-ul Home alcatuit din aparatul de curatat suprafete T 350 si 1 litru de detergent pentru curatat piatra 3-in-1. Cu noul pistol Full Control, puteti seta presiunea potrivita pentru orice suprafata. Nivelul de presiune este reglat pe lancea de pulverizare si poate fi vizualizat pe display-ul cu LED-uri de pe pistol - pentru un control maxim. Trecerea de la o presiune ridicata la modul de aplicare detergent se poate face fara a schimba lancea de pulverizare. Pistolul se poate aseza impreuna cu lancea de pulverizare, in timpul unor intreruperi scurte in timpul curatarii. Datorita manerului telescopic cu inaltime reglabila, acesta se poate seta la o inaltime de tragere confortabila si se depoziteaza compact fara a fi nevoit sa il dezasamblati. Cu sistemul Plug&Clean puteti schimba detergentul cu o miscare simpla si verifica nivelul de umplere al acestuia dintr-o privire. Curatitorul cu apa are un centru de greutate mai jos, baza acestuia ofera o stabilitate mai mare. Baza poate fi, de asemenea, utilizata ca un al doilea maner de transport, ceea ce face mai usoara asezarea pe un raft sau in portbagajul unei masini.
 
Pistol Full Control si lance de pulverizare
Trei niveluri de presiune si setarea detergentului in functie de acestea pentru a asigura o curatare optima a tuturor tipurilor de suprafete. Presiunea poate fi reglata prin rasucirea lancei de pulverizare Vario Power pana la atingerea nivelului dorit. Afisajul LED de pe pistolul Full Control permite verificarea usoara a setarii efectuate.
Rola furtun
Cu tambur practic, furtunul de presiune poate fi strans mereu intr-un mod ingrijit.
Plug 'n' Clean
Aplicare rapida si usoara a detergentilor. Detergentii Karcher cresc eficienta si ajuta la protejarea si ingrijirea suprafetelor ce sunt curatate.

Pozitia de stationare pastreaza accesoriile atent stocate in orice moment
Pistolul Full Control si lancea de pulverizare pot fi depozitate cu usurinta pe aparat atunci cand nu se lucreaza cu ele.
Pistolul Full Control este la indemana si intotdeauna usor de folosit.
Dupa terminarea lucrului, pistolul de pulverizare Full Control Power si lancile de pulverizare pot fi stocate pe dispozitiv pentru a economisi spatiu.
Maner telescopic
Maner reglabil pe inaltime pentru manevrare usoara.
Complet retractabil pentru depozitare optima.
Sistem de conectare rapida
Furtunul de inalta presiune este rapid si usor de conectat la dispozitiv si la pistolul de declansare.

Date tehnice


Racord iesire 1.8 kW
Capacitate pe suprafata 30 m²/h
Greutate fara accesorii 11.9 kg
Greutate cu ambalaj 18.7 kg
Temperatura maxima de alimentare 40 °C
Dimensiuni (L x l x H) 411 x 305 x 584 mm
Presiune 2 - 13 MPa
Debit transportat max. 420 l/h
Tipul de curent 230 V - 50 Hz


Echipare


Adaptor racord furtun de gradina A3/4"
Duza murdarie grosiera
Sistem Quick Connect pe aparat
Pistol de presiune ridicata, Pistol G 145 Q Full Control
Home Kit, Curatitor de suprafete T 350, Detergent fatade si piatra 3-in-1, 1 l
Filtru fin de apa integrat
Tambur pentru furtunul de presiune ridicata
Motor racit cu apa
Aplicarea detergentului, Sistem Plug 'n' Clean
Sac moale
Maner telescopic
Jet Vario Power
Furtun de presiune, 6 m

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.