Aparat de spalat cu presiune Skil 0761 AA, 1400 W, 370 l/h, 105 bar, furtun 5 m, 50°C temperatura maxima

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
361,31 lei
Pret 36 Rate Optimo: 13.24 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

3,50 / 1 review
Cod:

F0150761AA

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de spalat cu presiune Skil 0761 AA, 1400 W, 370 l/h, 105 bar, furtun 5 m, 50°C temperatura maxima de la skil

• Masina puternica de spalat cu presiune, cu pompa de aluminiu
Masina de spalat cu presiune Skil 0761 este echipata cu un motor puternic, de 1400 W si cu pompa de aluminiu, care poate atinge o presiune maxima de 105 bar. Datorita acestora, masina este ideala pentru curatirea terasei, uneltelor, vehiculelor si a mobilierului de gradina. Puteti regla setarea imprastierii masinii de spalat cu presiune Skil 0761 in functie de natura lucrarii. Multumit conceptiei convenabile ‘Easy Storage’, folosita de Skil, dupa terminarea lucrului, puteti depozita masina de spalat cu presiune in rapid, simplu si ordonat. Masina de spalat cu presiune se livreaza impreuna cu o piesa de racord la furtunul de gradina si un flacon pentru detergent.

• Constructie durabila si robusta, construita pentru timp indelungat
Echipata cu o pompa de aluminiu, masina de spalat cu presiune Skil 0761 este o unealta durabila, robusta, care in mod sigur o sa va serveasca toata viata. Puteti sa fiti sigur ca veti termina cu succes toate lucrarile de curatire din gospodarie cu aceasta masina de spalat cu presiune.

• Performanta exceptionala
Nu lasati sa va pacaleasca aspectul compact al masinii de spalat cu presiune Skil 0761 – functiile robuste indica ca va face fata si in cazul celor mai grele lucrari de curatire. In functie de natura lucrarii, puteti regla imprastierea apei de la un jet ingust pana la stropire larga. Cu un debit maxim de 370 de litri pe ora, aceasta unealta este ideala pentru lucrarile exterioare de curatire de toate felurile.

• Solutie convenabila ‘Easy Storage’
Aceasta unealta face parte din ‘Urban Series’, gama Skil de unelte de gradinarit confortabile si economice. Toate uneltele ‘Urban Series’ beneficiaza de solutia excluziva ‘Easy Storage’ a firmei Skil, ceea ce inseamna ca dupa terminarea lucrului, acestea se pot depozita foarte convenabil, necesitand un spatiu minim. Puteti depozita cablul de alimentare, furtunul de apa si lancea de stropire a masinii de spalat cu presiune Skil 0761 in mod ordonat, in docul ‘Easy Storage’.

Set de livrare
- Pistol declansator cu lance
- Flacon pentru detergent
- Statie de depozitare „EASY STORAGE“
- Conexiune pentru furtunul de gradina

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare La retea
Culoare Rosu/Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1400 W
Presiune maxima 105 bar
Debit maxim 370 l/h
Temperatura maxima 50 C

DIMENSIUNI

Greutate 4.1 Kg
Lungime furtun 5 m
Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Aparat de spalat cu presiune Skil 0761 AA, 1400 W, 370 l/h, 105 bar, furtun 5 m, 50°C temperatura maxima

Rating general:
3.5
5
4 (1)
3 (1)
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Marin (Bucuresti) - Scor: 4/5 | acum 4 ani
Aparat de spalat cu presiune Skil 0761 AA, 1400 W, 370 l/h, 105 bar, furtun 5 m, 50°C temperatura maxima

Unde gasesc pistol,cel vechi este defect

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.