Candy Masina de spalat rufe incorporabila CBWMS 914TWH, 9 kg, 1400 rpm, motor Inverter, display Touch, Wi-Fi, 60 cm, clasa A+++, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe incorporabila CBWMS 914TWH, 9 kg, 1400 rpm, motor Inverter, display Touch, Wi-Fi, 60 cm, clasa A+++, alb de la Candy

Masina de spalat incastrabila, cu incarcare frontala, alba cu un design clasic si ecran cu touch
Toate programele de spalare sunt proiectate sa consume o cantitate minima de energie si sa mentina o eficienta ridicata la spalare. Este inclus in clasa energetica A +++
Pentru un ciclu de spalare, puteti spala pana la 9 kg de rufe. Printre programele de spalare, veti alege cu siguranta cel care se potriveste cel mai bine cu hainele dvs.

   
Smart Touch, primul asistent personal care are grija de tine, de rufele tale si de sine insusi. O noua modalitate de a utiliza masina ta de spalat rufe si de a te bucura de o lume inteligenta.
Prin simpla descarcare a aplicatiei simply-Fi si plasarea smartphone-ului pe masina de spalat, iti poti extinde posibilitatile de curatare a rufelor si sa alegi cel mai potrivit tip de spalare, adecvat nevoilor tale.
   
Masina de spalat Candy a fost echipata cu tehnologii inteligente bazate pe senzori care automat aleg cea mai buna performanta de spalare pentru rufele tale. Masina regleaza cantitatea de apa, ritmul de rotire a tamburului si viteza de rotatie pentru tipul de material si calculeaza durata ciclului de spalare. Tot datorita tehnologiei, rufele sunt dispuse simetric in interiorul tamburului in timpul spalarii. Astfel se elimina suprasolicitarea anumitor parti ale masinii si se reduce zgomotul.

 

Caracteristici

Tip produs Masina de spalat rufe incorporabila

Tip incarcare Frontal

Tip afisaj Da

Viteza de centrifugare (rpm) 1400

Capacitate de incarcare (kg) 9

Clasa de eficienta energetica A+++

Clasa de eficienta la spalare A

Program rapid (min) Da

Numar programe 12

Programare intarziata Da, 1-24 ore

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 75

Nivel de zgomot la spalare dB(A) 48

Latime 60 cm

Inaltime 82 cm

Adancime 55 cm

Sisteme si tehnologii Motor Inverter/NFC/WiFi

Culoare Alb

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Clasa de eficienta energetica

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.